TA "ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ"," ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ" ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Ανώνυμε σχολιαστή μπορεί και να έχεις δίκιο τέτοιο μπουρδέλο που είμαστε μπορεί κάποιος να βγάλει δάνειο με πλαστή ταυτότητα και χωρίς ταυτοπροσωπία με "μαιμού" εξουσιοδότηση. Θα σου κάνω λοιπόν το χατήρι και θα εξαφανίσω κάτι από τα στοιχεία. Όσο για τον φίλο που λέει μαγκιά να τον ευχαριστήσω αλλά εμένα δεν μου αρέσει η συκοφαντία και για ότι γράφω ψάχνω πρώτα και μετά γράφω. Οι χαρακτηρισμοί μου δεν δίνονται τυχαία και ούτε τρελάθηκα ξαφνικά και τα έβαλα με "καθαρούς" ανθρώπους. Θα μου πείτε τώρα τι κερδίζω από αυτή την ιστορία; Τίποτα απλώς μαθαίνεις και εσύ γιατί θα παραμείνεις φτωχός και γιατί δεν πρέπει να ξεγελιέσαι από απατεώνες που παρουσιάζονται σαν φίλοι σου και κονομάνε από την δική σου ηλιθιότητα να στηρίζεις τις επιχειρήσεις τους και να αγοράζεις τα έντυπά τους. Τώρα εάν στεναχώρησα κάποιοιυς δεν πειράζει αυτοί με στεναχώρησαν πολύ νωρίτερα όταν παρέκλιναν της πορείας τους και από την πλευρά των φτωχών και των αδυνάτων πέρασαν στην αντίπερα όχθη και έκαναν κουμπαριές με ανθρώπους του οικονομικού κατεστημένου. Εμείς θα είματε εδώ να τους θυμίζουμε από που ξεκίνησαν και ότι εκεί θα έπρεπε να παραμείνουν. Το ευτύχημα στην όλη ιστορία είναι ότι δεν είμαι μόνος άλλωστε ποτέ δεν ένιωσα μόνος και τώρα περισσότερο από κάθε φορά η συμπαράσταση των συναγωνιστών μου ήταν άμεση. Το συμπέρασμα από αυτό το δυσανάγνωστο κείμενο για τον απλό αναγνώστη είναι ότι δεν υποχωρούμε και μάλιστα μας δίνεται μεγαλύτερη ελευθερία πλέον να παρουσιάζουμε όλες τις κομπίνες ανθρώπων που από τον χώρο της δημοσιογραφίας πέρασαν στην αντίπερα όχθη και έγιναν εγκληματίες, κλέφτες και εκβιαστές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσοι γεννηθηκαν φτωχοι γρηγορα ξεχασαν τι πεινες περασαν και το παιζουν ξαφνικα καπιταλιστες και εχουν την αξιωση να μπαινουν και στους αντιστοιχους κυκλους. Ενω οσοι γεννηθηκαν πλουσιοι και απο τις ατυχιες και τις συγκυριες βρεθηκαν σε δυσκολες στιγμες πρεπει κατα τους παραπανω κυριους να προσαρμοστουν στην νεα τους ζωη.
Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο φιλε μου....Κ.Α.ξερεις....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.....

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...