ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Απεργία σήμερα για το ασφαλιστικό και όλοι αναρωτιέστε εάν θα έπρεπε να γράψω.... αστείο ήτανε μην ψαρώνετε άλλωστε εγώ έχω απεργία διαρκείας εδώ και 3 μήνες περίπου. Χάρηκα που σας άρεσε το κείμενο για την ΑΓΑΠΗ, και χάρηκα γιατί σε αυτή την ζωή η εβραϊκή προπαγάνδα δεν θα κυριαρχήσει ποτέ. Τι και εάν σας μαθαίνουν να κοιτάτε μόνο το συμφέρον σας, τι και εάν σας βομβαρδίζουν από τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ για την ζωή μέσα στην χλιδή , τι και εάν σας λένε να αγαπάτε όσους έχουν την οικονομική άνεση, τι και εάν σας λένε ότι είσαστε τρελοί εάν αγαπάτε χωρίς συμφέρον , τι και εάν βλέπετε γύρω σας τα ζευγαράκια της Αγίας Παρασκευής με τα πανάκριβα ρούχα, σπίτια, αυτοκίνητα, σκάφη υπάρχετε και εσείς και εξακολουθείτε να αγαπάτε, αγαπάτε χωρίς όρια , χωρίς συμφέρον, χωρίς τέλος. Αφήστε τα όρια και τους υπολογισμούς για τους άλλους, αφήστε τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ να συσσωρεύουν τα κέρδη τους, αφήστε τους υποκριτές να σας κρίνουν, αφήστε τους να παρακολουθούν τα lifestyle προγράμματά τους στην τηλεόραση, να σκέφτονται τι θα καταναλώσουν αύριο, να χαίρονται την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" τους και να θεωρούν ότι είμαστε τρελοί, να προσπαθούν να μας "λογικέψουν", να μας θέσουν τα όρια, να μας κάνουν σαν και αυτούς. Αφήστε τους να πιστέψουν ότι είμαστε οι τελευταίοι που σιγά-σιγά φεύγουν. Ας πιστέψουν ότι είμαστε ανίσχυροι, ότι σιγά-σιγά θα αλλοτριωθούμε , ας πιστέψουν ότι θα μας σφάξουν στην επόμενη "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" τους, ότι θα μας βάλουν να δουλεύουμε και δεν θα σκεπτόμαστε. Ας πιστέψουν ότι συμφωνούμε με την έπαρσή τους και με τις αμπελοφιλοσοφίες τους για μια "δίκαιη" κοινωνία της "ισότητας". Δεν θα μας ισοπεδώσουν ποτέ, αφήστε τους να πιστεύουν ότι ο ΘΕΟΣ είναι ΕΒΡΑΙΟΣ και ονομάζεται ΓΙΑΚΒΕ ή να πιστεύουν ότι οι ίδιοι είναι ΘΕΟΙ. Δυστυχώς δεν είμαστε οι τελευταίοι που φεύγουν αλλά οι Πρώτοι που Έρχονται και θα τους αγαπούσαμε και αυτούς αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν. Γιατί για εμάς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ θα ήταν ίσως χρήσιμοι για να μας θυμίζουν τι δεν πρέπει να είμαστε , αλλά δυστυχώς για αυτούς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές μην αναλώνεστε όπως αυτοί το αμερικανικό, ρωσικό ή ότι άλλο όνειρό τους απέτυχε γιατί είχαν ξεχάσει ότι ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ και αυτοί πιστεύουν ότι όλοι θα γίνουμε ένα. Ένα τίποτα που θα δουλεύει, και θα καταναλώνει ,δεν θα έχει πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, θα "αγαπάει" τους πάντες και στην ουσία κανέναν θα αγαπάει το καλό και το κακό ταυτόχρονα, δεν θα έχει άποψη αντίθετη από την δική τους και θα διαβάζει την ΙΣΤΟΡΙΑ που έγραψαν ΑΥΤΟΙ οι νικητές. Όμως έπεσαν έξω , δεν χάσαμε τον πόλεμο αλλά μια μάχη, και θα συνεχίζουμε να πολεμάμε για πάντα. Εάν έχουμε ΑΓΑΠΗ θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ γιατί το ΚΑΛΟ είναι ΑΠΟΛΥΤΟ και δεν είναι με το μέρος τους ,γιατί ποτέ δεν το αγάπησαν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ , ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ , ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!!!!!!!
Μέγας Αλέξανδρος 1989

Ανώνυμος είπε...

Ο Εβραίος θα 'ναι πάντα διεθνιστής και πάντα θα προσπαθεί να ισοπεδώσει ιδανικά όπως πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια.

Δημήτρης
Κουμπαρούδης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Εμείς τι κάνουμε είναι το πρόβλημα, γιατί όπως έχεις καταλάβει απολαμβάνουν οι απόγονοι του ΑΥΝΑΝ ένα ιδιότυπο άσυλο από όλα τα ΜΜΕ, και τις εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...