ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ(ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ)

«Η Ελλάδα είναι ένας καλός, κάλλιστος γείτονας, που επιθυμεί τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της χώρας αυτής, διότι αυτό είναι προς όφελος και του ελληνικού λαού και του σκοπιανού λαού» σημείωσε χαρακτηριστικά. Αφού επανέλαβε τη βούληση της Ελλάδας για εξεύρευση αμοιβαία αποδεκτής λύσης, η κ. Μπακογιάννη κάλεσε την ηγεσία των Σκοπίων να ανταποκριθεί. Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση πως όταν το προϊόν της διαπραγμάτευσης παρουσιαστεί στη Βουλή, όλοι, με το χέρι στην καρδιά, όπως είπε, να μπορέσουν να συμφωνήσουν και να το ψηφίσουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που φτάσαμε τη λύση μόνο οι Αλβανοί των Σκοπίων μπορούν να τη δώσουν. Με τις πιέσεις τους κάποια στιγμή θα πετύχουν την μετεξέλιξη των Σκοπίων σε ομοσπονδία καντονιών, οπότε και οι γείτονες θα πάψουν να αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικό κράτος «Μακεδόνων». Όταν θα 'ρθει εκείνη η στιγμή τα Σκόπια θα 'ναι έτοιμα να διαπραγματευτούν τα πάντα στο θέμα του ονόματος. Μέχρι όμως να ξεσπάσει αυτή η κρίση δεν μπορούν να διαπραγματευτούν τη μόνη συγκολλητική ουσία του κράτους τους, που είναι το όνομα. Γι' αυτό κάθε διαπραγματευτική προσπάθεια της Ελλάδας για εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος είναι-τουλάχιστον ατην παρούσα φάση-καταδικασμένη σε αποτυχία.

Fremendog

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...