ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ TROKTIKO

Eδώ και δύο εβδομάδες, από την πρωινή ζώνη του Γ΄ Προγράμματος καταργήθηκε το ηχογραφημένο (μετά βίας) τρίλεπτο, όπου μεταδίδονταν το Πάτερ Ημών και ο Εθνικός Ύμνος μας. Ανάλογη ενέργεια είχε επιχειρηθεί στο παρελθόν, μ ό ν ο επί ημερών διεύθυνσης Γ. Τζαννετάκου και μετά από συντονισμένες διαμαρτυρίες ακροατών-φορολογούμενων ακυρώθηκε. Δεδομένου, ότι το Τρίτο ανήκει οργανικά στην δ η μ ό σ ι α ΕΡΤ ΑΕ, που μισθοδοτούμε-συντηρούμε ό λ ο ι ε μ ε ί ς οι (κατά συντριπτική πλειονότητα) Έλληνες φορολογούμενοι δεν θα έπρεπε να υπάρξει μία έστω στοιχειώδης αιτιολόγηση αυτής της κίνησης ή έστω ελάχιστης ενημέρωσης. Αντί της τακτικής αποφασίζουμε και καταργούμε."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από την κυβέρνηση που έβγαλε εκείνο το επαίσχυντο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Σε λίγο θα προτείνουν και χωρισμό Εκκλησίας-κράτους που-φυσικά-θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του "προοδευτικού" Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Δημήτρης
Κουμπαρούδης

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...