ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ

Ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας είναι ο ειρηνοποιός του Παναθηναϊκού. Ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Ανδρέα Βγενόπουλου, ενώ στο γραφείο του έγινε στις 26 Μαΐου η ιστορική συνάντηση όπου επισημοποιήθηκε η πολυμετοχικότητα του ενωτικού Παναθηναϊκού. Ποιος είναι ο Νίκος Πατέρας: Μία από τις παλαιότερες ναυτικές οικογένειες της Ελλάδας είναι η οικογένεια Πατέρα που κατάγεται από το μικρό νησάκι του Αιγαίου, τις Οινούσες. Ο Νίκος Πατέρας είναι εφοπλιστής έβδομης γενιάς και διαχειρίζεται έναν από τους μεγαλύτερους στόλους, ενώ τον τελευταίο καιρό το όνομά του ακούστηκε -πλην του Παναθηναϊκού- με το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με επιχειρήσεις των media, αλλά και με τράπεζες. Εν συντομία... * Είναι 45 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. * Σπούδασε Ναυτιλιακά στο Λονδίνο και από το 1986 προσχώρησε στην εταιρία "Pateras Brothers Ltd". * Από το 1992, που ανέλαβε τη διαχείρησή της, μέχρι το 2007 αγόρασε και πούλησε 110 πλοία. * Υπολογίζεται ότι η ρευστότητά του αγγίζει τα 700.000.000 δολάρια. * Ο πατέρας του ήταν γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού στις αρχές της δεκαετίας '70 * Παλαιότερα, ασχολήθηκε με τον Εθνικό Πειραιώς του οποίου υπήρξε για μια σύντομη περίοδο πρόεδρος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγω το λέω καιρό οτι είσαι τσάτσος του ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ,αλλα δεν με ακούει κανείς.Αν δεν στηρίξεις την προσπάθεια αυτη θα σε πετάξουν στα σκουπίδια.....έλεος σταμάτα πια το γλείψιμο,ρουφιάνε των πάντων.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...