ΣΚΑΣΤΕ ΖΩΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΟ

Άρχισαν πάλι να γράφουν οι εθνικοί "μειοδότες" να λένε πράγματα που υποτιμούν την νοημοσύνη μας για τον προπονητή που ανέβασε τους "ανύπαρκτους" παίχτες μας στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Ρεχάνγκελ με 3 πρωταθλήματα Γερμανίας, 2 κύπελλα, 1 κυπελλούχων, και βέβαια τον μεγάλο άθλο το 2004 που ανέβασε την ανύπαρκτη ποδοσφαιρική χώρα μας στην κορυφή της Ευρώπης. Ξεχάσαμε τις ήττες από την Λετονία με 2-1, την ήττα από την Νορβηγία με 2-0 μέσα στην έδρα μας, το 2-0 από την Σλοβακία και το 4-2 από τους Γερμανούς και όλα αυτά την χρονιά 1999-2000 δηλαδή λίγο πριν αναλάβει την εθνική μας ο Ότο. Αυτό το σκορποχώρι το έκανε ο Γερμανός ΟΜΑΔΑ, και όμως μετά από μια ήττα από την περισσότερο ανεπτυγμένη ποδοσφαιρικά Σουηδία, άρχισαν να μιλάνε για λάθη του Γερμανού. Το μοναδικό λάθος του Γερμανού είναι ότι ασχολήθηκε με τα ζώα τους Έλληνες και τους έκανε μάγκες. Αυτή η ομάδα που ήταν μονίμως στα τέσσερα σήκωσε με τον Ότο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Και όμως τύποι σαν τον Συρίγο και κάποιοι εκεί στο zouglapress που δεν ξέρω ποιο θα ήθελαν προπονητή στην Εθνική μας ακόμα κάτι "αξιόπιστοι" πειρατές εκεί στην SPORDAY γράφουν απίστευτες ανοησίες για τον προπονητή των επιτυχιών. Ντροπή γιατί όλους αυτούς τους έκανε μάγκες ο Γερμανός γιατί με τους παίχτες που έχει η ΕΘΝΙΚΗ ούτε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ θα έπαιρνε αλλά ούτε πρωτάθλημα Β' Εθνικής. (Συνεχίζεται)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε με την ανάρτηση του κειμένου,αν και θα περιμέναμε μια ποιο σκληρή απάντηση.Ελπίζουμε η συνέχεια του κειμένου να είναι ανάλογη με την πόρωση που έχουμε με τον ¨θεό¨ ΟΤΟ.
ΥΓ. ΣΚΑΣΤΕ ΖΩΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΟ.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...