ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA FTYNOYME KAI NA TA KOLLAME STIN MOURI TIS

Ανώνυμος είπε...

OXI RE MALAKES NA TA DOSOUME STOYS XENOUS NA MAS STEILOUN GRAMMA POTE THA PAROUME XRISO ME TIS MALAKIES POY KANETE

Ανώνυμος είπε...

sosta ta leei o deyteros anonimos. ti koblex. aste re tis apates. edo apo 48.500 ntoparistikate kai se mish mera to balate to kbiouteraki na paei panv apo 100.000 o metriths! doparate to site. pos to anebasate toso poly; sas phran xabari.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Υπάρχει η ALEXA που μπορεί κάποιος να δει τις επισκέψεις μας, δεν είμαστε blog με μεγάλη επισκεψιμότητα και αυτό είναι λογικό γιατί δεν έχουμε κανένα link με άλλα blogs ή sites, με δική μας βέβαια ευθύνη, κάτι που θα κοιτάξουμε στο μέλλον. Υπάρχει μεγάλος αριθμός αναγνωστών που του αρέσουν τα ψέμματα , άλλωστε το blog αυτό δεν δημιουργήθηκε για όλους , δημιουργήθηκε για ειδικό κοινό. Δεν έχει νόημα να μας διαβάζουν όλοι και να μην καταλαβαίνουν τι γράφουμε. Εμείς στην blogosfera αναζητούμε συνοδοιπόρους και όχι οπαδούς , για αυτό κατά καιρούς ανεβάζουμε σχόλια δικά σας σαν αυτόνομα κείμενα , θα είμασταν ευχαριστημένοι και με 10 επισκέψεις την ημέρα , με πάνω από 200 που έχουμε είμαστε προβληματισμένοι και ταυτόχρονα έτοιμοι για το επόμενο βήμα, που θα σας ανακοινώσουμε σύντομα. Δεν συναγωνιζόμαστε κανέναν και η επιθετικότητά μας ενάντια στο blog ΤΡΩΚΤΙΚΟ έχει να κάνει με όσα γράφει , και με το γεγονός ότι οι διαχειριστές του προτιμούν την ανωνυμία και την "ασφάλεια" που αυτή τους παρέχει. Δεν είμαστε φίλοι ούτε με το nonews-news, του κύριου Νικητέα, και γενικά με εξαίρεση το press-gr που εκτιμούμε κάποιους συντάκτες δεν έχουμε κώλυμα στο να μπούμε και να διαβάσουμε κανένα blog ή site ότι μας αρέσει το αναδημοσιεύουμε γράφοντας πάντα την πηγή του ρεπορτάζ ή της είδησης. Θα ήθελα στα σχόλια σας να μην χρησιμοποιείται υβριστικούς χαρακτηρισμούς άλλωστε εμείς είμαστε εδώ για να βρίσουμε επώνυμα ότι σας ενοχλεί και να έχουμε και τις ανάλογες κυρώσεις. Δεν έχουμε link με άλλα εθνικιστικά blogs γιατί η άποψη του Σταύρου είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε την αυτονομία μας. Γίνονται ήδη συζητήσεις με κάποια και ίσως τις επόμενες μέρες κάνουμε κάποια link προς αυτά. Στην σεζόν αυτή δεν θα κάνουμε καμμιά υποχώρηση και για τίποτα. Εάν κάποιοι θεωρούν ότι τους αδικούμε μπορούν να καταφύγουν ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...