ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΘΑΝΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑΜΑGAZINO KAI ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ;

Ερ. Πιστεύω ότι δεν είστε αφελείς αλλά με κάποιες από τις ενέργειές σας θεωρήσατε όλους εμάς αφελείς. Αλήθεια πιστέψατε ότι θα μπορούσατε να πείσετε έστω και έναν από εμάς ότι πέσατε με τη μηχανή: Μα αυτό ήταν για γέλια. Αυτή η ιστορία με το ατύχημα ήταν ατυχούς εμπνεύσεως. Ο κόσμος ήταν και είναι μαζί σας. Αλλά έχει ένα όριο η κοροϊδία. Δε είναι ένδειξη γενναιότητας να ομολογήσετε τώρα πια ότι ήταν ένα λάθος το ατύχημα; Δεν κρίνεται άλλωστε η υπόθεση από αυτό το στοιχείο. Πιστεύω ότι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες καθορίζουν τις διαθέσεις των ανθρώπων απέναντι στα πρότυπά τους. Θάνου. «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Με διακρίνει η γενναιότητα της ομολογίας διότι δεν έχω κάνει κάτι κακό. Ξέρω όμως, πως ό,τι κι αν πω αν δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε δεν θα γίνει αποδεκτό. Όπως επίσης ξέρετε ότι θα σας άρεσε να ακούσετε, για παράδειγμα, να λέω ότι τελικά το τροχαίο ως συμβάν δεν έγινε ποτέ. Αμέσως όμως θα λέγατε: Η Θάνου ομολόγησε αλλά... έδωσε το Κώστα. Από την άλλη, αν βγω τώρα και πω ότι το τροχαίο έγινε θα με πείτε ψεύτρα. Σας λέω λοιπόν ότι σας καταλαβαίνω που θεωρείτε το ατύχημα ως συμβάν, παιδαριώδη δικαιολογία. Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να ομολογήσω ότι έγιναν πολλά λάθη σε όλη την ιστορία και ότι έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης σε αυτά. Έγιναν λάθη εκείνο το διάστημα από όλες τις πλευρές. Εγώ πάντα το έλεγα ότι θέλαμε έναν επικοινωνιολόγο».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΗ, ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΑΝΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΝΤΟΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΡΙΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

TI MALAKIES EINAI AYTES AFOU OLOI OI ATLITES EINAI NTORE

Ανώνυμος είπε...

diavazo tosi ora na lete gia tin thanou alla provlimata den exete

Ανώνυμος είπε...

olo kati tetoia grafeis kai anapoloume ta prosopika keimena sou

Ανώνυμος είπε...

h mania se exi piasei tora logo ekpobis toy maki poy exi sxesh me sokrati poy exi sxesi me ton stibo. file bgazeis megali kobla, esy poy den asxolise xafnika egines reporter olibiakvn agonon kai thanoy;an adikhthikes sthn doulia soy krata ena epipedo. dikaioneis osoys se edioxan h se anagkasan na figis. poy einai ta xronia ,ta oraia xronia me ta liga kai kala kimena.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σταύρο, με συγχωρείς αλλά σκέψου το και λίγο διαφορετικά. Στην ιστορία με το δήθεν ατύχημα, αν είχε εμπλακεί μόνο η Θάνου, θα περιμέναμε "αντρίκεια" να βγει και να παραδεχθεί την αλήθεια. Όμως, εδώ, εμπλέκονται Κεντέρης, Τζέκος, γιατροί του ΚΑΤ, παράγοντες του Στίβου και ποιός ξέρει ποιός άλλος. Αν ξαφνικά η Θάνου τους "έδινε" όλους αυτούς, σκέψου πόσο κακό θα έκανε στη χώρα της και στη σημαία που φορά στο στήθος της. Φαντάσου τα πρωτοσέλιδα στην EQUIPE. Φαντάσου τα ρεπορτάζ στο BBC. Μερικές φορές (δυστυχώς) φτάνουμε σε ένα σημείο που τα μισόλογα είναι καλύτερα από την αλήθεια.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...