ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

Νεκρός ο ηγέτης της ακροδεξιάς ΒΖΟ της Αυστρίας Γεργκ Χάιντερ Ο Γεργκ Χάιντερ, 58 χρόνων, αρχηγός της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας (ΒΖΟ) και κυβερνήτης της Καρινθίας, σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε αυτοκινητικό δυστύχημα, επιβεβαίωσε η αυστριακή αστυνομία. Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο Κλάγκενφουρτ, την πρωτεύουσα της επαρχίας της Καρινθίας, γύρω στις 2 π.μ., δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο Χάιντερ οδηγούσε μόνος του το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο σε μια εθνική οδό νότια του Κλάγκενφουρτ όταν το όχημα βγήκε από το δρόμο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανατράπηκε. Λίγο πριν από το δυστύχημα είχε προσπεράσει ένα άλλο όχημα, η οδηγός του οποίου ειδοποίησε την αστυνομία. Ο Χάιντερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το θώρακα και υπέκυψε λίγο αργότερα.

1 σχόλιο:

Fremendog είπε...

Ο Στέφαν Πέτζνερ, ο νέος ηγέτης της Ακροδεξιάς στην Αυστρία
Η ακροδεξιά Συμμαχία για το Μέλλον της Αυστρίας επέλεξε σήμερα τον Στέφαν Πέτζνερ στην ηγεσία του κόμματος μετά το θάνατο του Γιεργκ Χάιντερ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Σάββατο, όπως μετέδωσε το αυστριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο APA. Ο 27χρονος Πέτζνερ ήταν εκπρόσωπος του Χάιντερ από το 2004.

Από: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/10/2008_251843

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...