ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟ "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ"

Δεν θα φτάσει μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων η Μπακοδήμου με τον Σεργουλόπουλο, εκπομπή με μονοψήφια στο 15-44 δεν θα κρατήσουν οι Γερμανοί που θέλουν μεν το δίδυμο αλλά σε άλλο κόνσεπτ. Έτσι ετοιμάζουν κάτι τόσο δυνατό που ακόμα και η Στεφανίδου θα αναγκαστεί να αλλάξει ώρα!!! Δεν είναι δυνατόν όμως το συγκεκριμένο κόνσεπτ να το παρουσιάζουν η Μπακοδήμου με τον Σεργουλόπουλο. Εκεί θέλει Μικρούτσικο αλλά δυστυχώς για τους Γερμανούς του ALPHA έχει ήδη υπογράψει στο star.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poso parikmasmenos, opisthodromikos kai trash tha mporouse na einai o anthropos pou egrapse auto to keimeno. o mikroutsikos again? auto einai to kainourgio kai to fresko tis tileorasis pou tha ipostiriksei ena proion pou tha faei tin tatiana.
signomi alla exeis mavra mesanixta apo tileorasi..

oi germanoi pou ws fostiras epikalise, den tha erixnan pote ena karo lefta se mia toso filodoksi paragogi me parousiasti ena kameno prosopo apo ta palia..

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΔΡΟΥΖΑ

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...