ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ BLOG TΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ REAL FM

Τα όσα είπε στην εκπομπή του στον Real fm ο κύριος Χατζηνικολάου μας είναι παντελώς αδιάφορα. Μέρος του προβλήματος είναι και αυτός αφού εργάζεται στις επιχειρήσεις του Κουρή και αφού έμπλεξε με Κεφαλλονίτη θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα!!! Ο γράφων κατάγεται από Κεφαλονιά και ξέρει από πρώτο χέρι το πόσο αγύριστα κεφάλια είμαστε. Λέει λοιπόν ο Χατζηνικολάου ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να γράφουν επώνυμα στα blog τους και δίκιο έχει. Το μόνο που δεν είπε είναι τους λόγους για τους οποίους θα έδιωξε τον Παπαγιάννη από τον REAL FM. Ίσως επειδή συκοφαντούσε κάποιους χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο ή γιατί ενοχλούσαν οι απόψεις του; Βέβαια εγώ με τον Παπαγιάννη έχω τρομερές ενστάσεις που τις έχω γράψει κατά καιρούς , αλλά όχι και να μιλάει ο Χατζηνικολάου για ελευθερία της έκφρασης, έχει δουλέψει σε Μπόμπολα και Κουρή και σε Κοντομηνά του ευχόμαστε να δουλέψει και με άλλα αφεντικά για να μπορεί στο τέλος της καριέρας του να μας πει ποιος τον λογόκρινε περισσότερο ή λιγότερο. Εμάς πάντως δεν μας πείθει για τις επιλογές του, του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και στην πολιτική αγκαλιά όμως με τους μπλέ ή τους πράσινους θα πανηγυρίζει; Εμάς μας κάνει για μεσαίος χώρος που πάει παντού. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι ο Νίκος..... Δεν γράφουμε άλλα μην μας μηνύσει και είμαστε και επώνυμοι εμείς εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χατζηνικολαου ειπε στην εκπομπη του τους λογους για τους οποιους εδιωξαν τον Παπαγιαννη και οι λογοι ειναι οτι εβριζε διαρκως τους συναδελφους που εργαζονταν στον ιδιο σταθμο.Στο real υπαρχει οντως ελευθερια εκφρασης γιατι ο καθε δημοσιογραφος υποστηριζει αλλα πραγματα και τα λεει και με πολυ εντονο τροπο. Αλλο ελευθερια λογου κι αλλο προκλητικη κακοηθεια.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...