4,3 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ

Το αστρονομικό ποσό των 4,3 εκατομμυρίων ευρώ κέρδισε μια γυναίκα από την Ολλανδία, η οποία την περασμένη Κυριακή έπαιξε σε ένα παιχνίδι με πρωτοφανή επιτυχία στο διαδίκτυο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας διαδικτυακών παιχνιδιών Unibet.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει ποτέ παίκτης στο διαδίκτυο, αφού ξεπέρασε το 1,1 εκατομμύριο ευρώ που είχε κερδίσει στις αρχές του έτους ένας Νορβηγός.

Στην ανακοίνωσή της, η Unibet γνωστοποίησε ότι έχει 2,9 εκατ. πελάτες σε περίπου εκατό χώρες, ενώ το ολλανδικό υπουργείο Δικαιοσύνης διευκρίνισε ότι το μονοπώλιο των τυχερών παιχνιδιών στη χώρα το κατέχουν ορισμένες λοταρίες και η Holland Casino, αφού τα τυχερά παιχνίδια στο ίντερνετ είναι απαγορευμένα.

Περίπου 400.000 Ολλανδοί, οι οποίοι αντιστοιχούν στο 3,8% των συνολικών χρηστών του ίντερνετ, παίζουν σε παράνομες δικτυακές σελίδες και δαπανούν ετησίως από 90 έως 280 εκατομμύρια ευρώ, τονίζει το ολλανδικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...