Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ REAL FM

Νανά Παλαιτσάκη

Η κρίση στις σχέσεις του Γιώργου Τράγκα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Τράγκας θα παραμείνει στον ραδιοφωνικό σταθμό, τον οποίο διευθύνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, συνεχίζοντας παρέα με την ''σικελική του ομάδα'' την επικοινωνία του με τους ακροατές.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν, έγιναν συναντήσεις και συζητήσεις τόσο με τον Γιώργο Κουρή, όσο και με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με στόχο την συνέχιση της συνεργασίας, η οποία επέτυχε και απέδωσε και στις δύο πλευρές. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για οριστικό τέλος στην συνεργασία Τράγκα – Χατζηνικολάου, με τον Γιώργο Τράγκα να αποχωρεί για να ξεκινήσει από Σεπτέμβριο συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH, τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι όσοι βιάστηκαν… λάθεψαν.

Θέλω να δημοσιοποιήσω τώρα ότι εγώ, κατά τις ημέρες που προηγήθηκαν, μιλώντας με τον Γιώργο είχα εκτιμήσει ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ''κλεισμένο'' θέμα συνεργασίας του με τον flash και γι αυτό δεν συμμερίστηκα τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν τότε.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, λοιπόν για τις σχέσεις Τράγκα – Real. Όσον αναφορά τώρα στην τηλεοπτική συνεργασία του Τράγκα με το κανάλι του Μπουρναζίου, θα υπάρξουν εξελίξεις πολύ σύντομα, και μόλις τις ''διπλοτσεκάρουμε'' θα σας ενημερώσουμε.

Και κάτι για το φινάλε: Κρατείστε αναπνοές, γιατί θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα τηλεοπτικά.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...