Γαμήλιο… κελί

Την πόρτα του κρατητηρίου αντί για αυτή της εκκλησίας διάβηκαν δύο γυναίκες, οι οποίες φορώντας λευκά φορέματα κατευθύνονταν σε εκκλησίες δύο γειτονικών χωριών της Μεγάλης Βρετανίας, όπου τους περίμεναν οι… μέλλοντες σύζυγοί τους και δέκα «προσκεκλημένοι» από τη Σλοβακία, την Τσεχία και τη Νιγηρία.

Λίγα λεπτά αργότερα, τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη του… θιάσου, καθώς όλοι τους συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Συνοριακής Φύλαξης της Βρετανίας.

«Ήμασταν οι καλεσμένοι που σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να δουν οι μελλόνυμφοι», σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ ο εκπρόσωπος του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Τέσσερεις από τους συλληφθέντες θεωρούνται επικεφαλής σπείρας, η οποία διοργάνωνε γάμους μεταξύ γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη, που κατοικούν στην Αγγλία και Νιγηριανών, που επιδιώκουν να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής στην Ευρώπη.

Μάλιστα, αντί να λάβουν δώρα, οι «γαμπροί» είχαν καταβάλει 15.000 λίρες, στα μέλη της σπείρας, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν, με αυτό τον τρόπο, τα πολυπόθητα έγγραφα.

ΠΗΓΗ:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...