ΥΠΟΨΙΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ 1

ΜΠΟΜΠΕΡ: Είναι γεγονός ότι πίστεψα επί πολλά χρόνια στον Μάκη και στην αποκαλυπτική δημοσιογραφία του. Αν δεν ήταν ο Μάκης (ή, τέλος πάντων, όλη η ομάδα του) δεν θα είχαν αποκαλυφθεί τα φρουτάκια, δεν θα είχαν πάει φυλακή επίορκοι δικαστές, δεν θα ξέραμε (έστω κι αν ποτέ δεν το είπε άμεσα) ότι το παραδικαστικό ήταν στημένο από τον ίδιο τον μακαριστό Χριστόδουλο. Και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας να θυμηθώ.
Βεβαίως, έχει κάνει και χοντράδες και μάλιστα πολλές. Πάντα τον δικαιολογούσα γιατί πίστευα ότι δεν υπάρχει δόλος. Μην ξεχνάς ότι κινδύνευε και η ζωή του με αυτά που έλεγε.
Όλα αυτά μέχρι πέρσι. Εδώ και ένα χρόνο (όσο τουλάχιστον τον παρακολουθώ από μακρυά) είναι αγνώριστος. Δεν αποκαλύπτει αλλά αποκρύπτει θέματα που παλιότερα θα τα έκανε σημαία. Τα εικονικά τιμολόγια του Κουρή και η υπόθεση του υπουργού Οικονομίας Παπαθανασίου είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις γαργάρας!
Δεν ξέρω, περιμένω! Τιμώντας την δουλειά που έχει κάνει -αυτός και η ομάδα του- τόσα χρόνια. Έχω υπομονή... ΠΗΓΗ:WWW.ATIMOULIS.BLOGSPOT.COM ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Μπράβο ΜΠΟΜΠΕΡ δείχνεις ποιότητα , στείλε κανένα κειμενάκι να δημοσιεύω με την ταυτότητά σου. Είδες σου έβαλα και link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...