ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

Του Σταύρου Μαρίνη Έληξε τελικά ο πόλεμος Μάκη-Τρωκτικών και μάλιστα με απόλυτη ισοπαλία , τώρα απομένουν τα δικαστήρια για να καταδικάσουν και τις δυο πλευρές για όσα συκοφαντικά έχουν γράψει. Για τον Βαβύλη τα λέγαμε στα "ποντίκια" με ανάρτησή μας από χθες δεν μας διάβασαν φαίνεται και τους ξεφτίλισε γιατί όπως πάντα παραμένει μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ και τότε που έθιξε τον Μακαριστό Χριστόδουλο με την ανόητη και καλά στημένη από μέρους του Βαβύλη συνέντευξη στον Μάκη αλλά και τώρα . Βλέπεται οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα παραμείνει ΨΕΥΤΗΣ ο Βαβύλης μέχρι την τελευταία στιγμή. Έτσι τα "τρωκτικά" στην εμμονή τους να χτυπήσουν τον Μάκη την ΠΑΤΗΣΑΝ και δημοσίευσαν τις ανυπόστατες καταγγελίες του Απόστολου Βαβύλη τόσο ανυπόστατες όσο και οι καταγγελίες που έκανε στην εκπομπή του Μάκη για τον Μακαριστό Χριστόδουλο που τόσο μας λείπει αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας. Το βιογραφικό σημείωμα του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη έπεσε στα χέρια μας και θα το παρουσιάσουμε σε μερικές ώρες. Δεν είναι τυχαία η ανάρτηση και μάλιστα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα γιατί προσπαθεί να επιβάλλει την πολιτική του και σκανδαλωδώς ευνοείται από την παρούσα Κυβέρνηση. Μάλιστα θα θυμήσουμε στον κύριο Καραμανλή τι είχε πει για τους νταβατζήδες της πολιτικής ζωής γιατί ο Λαυρέντης προσπαθεί και έχει καταφέρει να αναρριχηθεί με ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ Διαδικασίες , χωρίς μέχρι σήμερα να έχει έρθει αντιμέτωπος με την Ελληνική Δικαιοσύνη και λέμε την Ελληνική για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση. Όσο για την Ντόρα Μπακογιάννη με Λαυρέντη και Μαρινάκη και Βαρδινογιάννη ούτε ομάδα δεν φτιάχνεις όχι να γίνεις και Αρχηγός κόμματος(Συνεχίζεται) ΥΓ1 Για όσους ρωτάτε για το www.stifora.gr δεν είμαι εγώ ο ιδιοκτήτης , απλώς υπάλληλος και κανέναν μεγάλο επιχειρηματία δεν βλέπω από πίσω. Το blog αυτό είναι δικό μου , σίγουρα πάντως δεν είναι από πίσω κανένας Βαρδινογιάννης γιατί ξέρετε άλλωστε την άποψή μου για αυτόν. ΥΓ2Λάθος έχετε καταλάβει κανένας ύμνος για Λαυρεντιάδη το αντίθετο μάλιστα , δεν τον θεωρούμε σοβαρό επιχειρηματία και μάλιστα η εμπλοκή του με πολλά ΜΜΕ μας δίνει την αίσθηση ότι κάτι θέλει να κρύψει, άλλωστε φίλους της Ντόρας Μπακογιάννη και γενικά τέτοιου είδους επιχειρηματίες είναι καλό να τους γνωρίζεις πρώτα και μετά να γράφεις ολοκληρωμένη άποψη. Έχουμε συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία πάντως και θα σας τα παρουσιάσουμε στεναχορώντας ίσως και κάποιους φίλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Thе wrіte-up provides ρroven beneficial to me personallу.
Іt’s rеally useful and you're obviously quite experienced in this area. You have exposed my face in order to numerous opinion of this kind of matter using intriquing, notable and solid written content.

Look into my web blog :: phentermine
my web page - phentermine

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...