ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

alogo

Με τη μέρα της Παναγιάς, σαν τη σημερινή, είχαμε πάντα ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Ίσως γιατί μας θυμίζει τη μάνα μας που πονάμε όταν την βλέπουμε να υποφέρει, την μάνα του στρατιώτη που την βλέπουμε να σπαράζει όταν χάνει τον γιο της σε τροχαίο ή όταν μαθαίνει ότι το παιδί της αυτοκτόνησε στη σκοπιά ή χάθηκε όταν έπεσε το ελικόπτερο των Ιμμίων, το 1996.

Η Παναγιά, είναι η μάνα του έλληνα που προσφεύγει σε αυτήν όταν καταλαβαίνει ότι τον δουλεύουν και τον μαραζώνουν στην ίδια του τη πατρίδα. Για να προσκυνήσει στα πόδια της και να καταραστεί όσους τον αδικούν και τον ταπεινώνουν καθημερινά. Και είναι πολλά αυτά τα καθίκια.

-Είναι κάποιοι από την σημερινή ηγεσία του τόπου που τον ξεφτυλίζουν καθημερινά, λαμόγια που πλουτίζουν βιάζοντας τη λογική του πολίτη, χωρίς σεβασμό στην προσωπικότητα και το μεγαλείο της ψυχής του. Κάποια αποβράσματα της φεουδαρχικής οικογενειακής δημοκρατίας, που διαιωνίζουν και σπέρνουν απογόνους, αφεντάδες που θα μας ξανακαθίσουν στο σβέρκο, για πουλήσουν το άθλιο νταβατζιλίκι τους.

-Είναι κάποιοι από τη σημερινή οικονομική πλουτοκρατία, που κλέβοντας το κράτος, μιζώνοντας πολιτικούς και δημοσιογράφους-αργυρώνητους, χαφιέδες και ξεπουλημένους-γεμίζουν τη τσέπη τους και παίζουν μειοδοτικά εθνικά παιχνίδια με το σκυλολόι των Τούρκων βαρώνων της αδιαλλαξίας.

-Είναι κάποιοι βρωμεροί δημοσιογράφοι, σιχάματα της υποκουλτούρας και των παρασιτικών μηχανισμών προπαγάνδας, που έχουν συμμαχήσει με την παραπάνω ξετσίπωτη καφρίλα των λωποδυτών και μέσα από την μπετονιέρα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αυτές τις ώρες καπνίζουν σιχαμένα πούρα σε κάποιο σκάφος του Αιγαίου.

-Είναι τέλος κάποια αποβράσματα της κοινωνίας της πληροφορίας, που ξεμένοντας από μετρητά κάνουν τεμενάδες για να ξαναχτίσουν προδοτικά μαγαζάκια σπιλώνοντας υπολήψεις και εκτελώντας “συμβόλαια θανάτου” των αντιπάλων των ελεεινών προστατών τους.

Ενώπιον αυτής της σαπίζουσας κατάστασης, η παρουσία του adiakritou στο διαδίκτυο, αποκτά μείζονα σημασία.

Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΩΝ ΛΑΔΙΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

ΠΗΓH:WWW.ADIAKRITOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...