Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο Ν. Γαρουφάλλου

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Νίκος Γαρουφάλλου.Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από ατύχημα που του συνέβη στο Λουτράκι την Τετάρτη το βράδυ ενώ διέσχιζε δρόμο της περιοχής.

«Δυστυχώς, δεν έχουμε καμία ελπίδα. Μόνο όσο υποστηρίζεται μηχανικά. Βρίσκεται σε βαθύ κώμα», είπε η σύζυγός του, η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός Κάκια Ιγερινού, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Υποστηρίζεται μηχανικά και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να βγει νικητής από τον αγώνα που δίνει αυτές τις ώρες για να καταφέρει να παραμείνει ζωντανός. Στο πλευρό του βρίσκονται η γυναίκα του, τα δυο τους παιδιά αλλά και στενοί φίλοι τους. Οι γιατροί εμφανίζονται πολύ επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Ελπίζουν σε ένα θαύμα. Ο Νίκος Γαρουφάλλου έπεσε θύμα τροχαίου προχθές το βράδυ καθώς παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο της πόλης του Λουτρακίου, όπου βρισκόταν αυτές τις μέρες. Οι δικοί του άνθρωποι τονίζουν ότι δεν γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Ο Νίκος Γαρουφάλλου δεν είχε αυτό τον καιρό επαγγελματικές υποχρεώσεις. Περνούσε το καλοκαίρι του στο Λουτράκι, όπου η οικογένεια διατηρεί εξοχικό. Ηταν συνταξιούχος και είχε τη δυνατότητα να κάνει τις επιλογές του.

Συμμετείχε μόνο σε δουλειές που τον ενδιέφεραν. Εχει παίξει σε σειρές το σενάριο των οποίων έγραψε η σύζυγός του, όπως το κοινωνικό δράμα «Στο φως του φεγγαριού» με πρωταγωνιστές τη Λίνα Σακκά και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, που προβλήθηκε από το Mega την περίοδο 2004-2005, και αργότερα το «Περί ανέμων και υδάτων» με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο στο ίδιο κανάλι.

Εμφανίστηκε επίσης στα σίριαλ «Ασυνήθεις ύποπτοι» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Ελευθερία Ρήγου και στη «Μοίρα» (1990, ΕΤ1). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «Γάμος στο περιθώριο», «Οι απέναντι», «Το προξενιό της Αννας», «Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει», «Η βαρόνη και ο Προκόπης», «Η περιπτερού», «Η τύχη μου τρελάθηκε» κ.ά

Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά ,και να ξεπεράσει αυτή την δυσάρεστη περιπέτεια ο δημοφιλής ηθοποιός. www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...