Φανατική θαυμάστρια του Ανδρέα Μικρούτσικου αναστατώνει τη Μήλο

Κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο έγκλειστο στο σπίτι του στη Μήλο, απομονωμένο από όλους και από όλα και στα πρόθυρα κατάθλιψης, έκαναν νεαρή θαυμάστριά του να μεταβεί στο νησί και να τον αναζητά επίμονα, επικαλούμενη τη νέα του αγαπημένη.

«Μας χτύπησε την πόρτα μια νεαρή κοπέλα, μας είπε πως είναι η Μαρία, η σύντροφος του Μικρουτσίκου και μας ρώτησε αν τον είδαμε, γιατί τσακώθηκαν κι εκείνος έχει εξαφανιστεί…» αποκαλύπτει γείτονας του παρουσιαστή.

«Ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε την κοπέλα, η οποία δεν ήταν πάνω από 25 χρονών. Όταν της είπαμε πως δε τον έχουμε δει πουθενά, έφυγε με κλάματα κι άρχισε να τρέχει…».

Το γεγονός, επιβεβαιώνουν και εργαζόμενοι στα στέκια του παρουσιαστή στο κυκλαδίτικο νησί, όπου η κοπέλα έσπευσε να αναζητήσει πληροφορίες για το είδωλό της.

Στο καφέ Γιάγκος που απευθύνθηκε μάλιστα, αρχικά αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της, όταν η σερβιτόρα της είπε πως ο Ανδρέας ήταν εκεί χθες και μάλιστα ιδιαίτερα ευδιάθετος. Όμως η Κούλα, η άλλη υπάλληλος του μαγαζιού, η οποία δέχτηκε τηλεφωνήματα της νεαρής ακόμα και στο κινητό της τηλέφωνο, την προσγείωσε ανώμαλα λέγοντας πως στο καφέ την προηγούμενη μέρα βρισκόταν μόνο ο Ανδρέας ο σερβιτόρος.

Η αγωνία της κοπέλας μεγάλωνε και την οδήγησε στο αγαπημένο εστιατόριο του Μικρούτσικου, το «Κύμα», όπου δεν κατάφερε να συλλέξει καμία πληροφορία.

Το πείσμα της ωστόσο, ανάγκασε κάποιον εργαζόμενο να της δώσει το νούμερο του ιδιοκτήτη του καταστήματος του κ. Στραπατσέλη, ο οποίος της ανέφερε πως όχι μόνο δεν έχει δει τον παρουσιαστή, αλλά δεν μπορεί να τον βρει ούτε καν στο κινητό του, κάνοντας την υπόθεση ότι μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η Μαρία με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό δεν παρέλειψε να απευθυνθεί και στις Αρχές του νησιού και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που… διασκέδασαν με την αγωνία με την οποία το νεαρό κορίτσι με τα πλούσια μαύρα μαλλιά, έψαχνε τον Μικρούτσικο.

Κάποιοι μάλιστα βλέποντάς τη τόσο… φορτισμένη έβαζαν στοίχημα πως η κοπέλα θα φτάσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τον βρει και να μάθει πως είναι καλά.

Όσο για τον Μικρούτσικο, θα πρέπει να νιώθει ευτυχής που η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι τόση, που κάποιοι οδηγούνται ακόμη και σε ακρότητες, όπως το κορίτσι της Μήλου. ΠΗΓΗ:www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...