Οι μέρες χαλάρωσης για την Μαριέττα συνεχίζονται...

Bookmark and Share

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στο νησί της Σαπφούς θα βρεις από κάτω την Μαριέττα Χρουσαλά! Η συμπαθέστατη και ικανότατη τηλεπαρουσιάστρια βρίσκεται ακόμα στο νησί της Λέσβου όπου και περνά τις διακοπές της με μοναδική παρέα τον αδελφό και την πολυαγαπημένη της μητέρα, Αγλαΐα.

Ας μην λησμονήσουμε ότι η Μαριέττα κατάγεται κατά το ήμισυ από το νησί του Ελύτη και συγκεκριμένα από το χωριό Καλλονή στο οποίο και μένει η γιαγιά της όλο το χρόνο. Το πανέμορφο μοντέλο εθεάθη σε γνωστές παραλίες του νησιού τόσο στην Καλλονή όσο και στον Μόλυβο, πολύ απλά ντυμένη αλλά ωστόσο γλυκιά και πρόσχαρη όπως πάντα, με μια καλή κουβέντα για όλο τον κόσμο αφήνοντας παντού τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Μάλιστα την προηγούμενη Κυριακή ήταν κουμπάρα μαζί με τον αδερφό της στο γάμο ενός φιλικού της ζευγαριού στην εκκλησία της Αγίας Άννας στην Καλλονή. Αξίζει να σημειώσουμε πως τις προσεγμένες και καλαίσθητες μπομπονιέρες είχε αναλάβει η Αγλαΐα Χρουσαλά , η οποία και διατηρεί κατάστημα στην Αθήνα με είδη δώρων και διακόσμησης. Τόσο κατά τη διάρκεια της τελετής όσο και κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, η Μαριέττα έλαμπε μέσα στο πράσινο φόρεμα της και ήταν τόσο προσιτή και απλή με όλους τους συντοπίτες της.

Το μελανό σημείο σε όλα αυτά ήταν η απουσία του πολυαγαπημένου της συντρόφου, Λεό Πατίστα, ο οποίος δεν βρισκόταν κοντά της ούτε κατά τη διάρκεια του γάμου ούτε κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων της στο νησί όλο το Σαββατοκύριακο. Όμως αυτό δεν δείχνει να πτοεί το ηθικό της παρουσιάστριας. Εύγε Μαριέττα!!

www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...