Εκνευρισμένη η Ευγενία Μανωλίδου με ψευδή δημοσιεύματα

Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας ανάξια περαιτέρω σχολιασμού χαρακτήρισε η Ευγενία Μανωλίδου δημοσιεύματα περιοδικού και κουτσομπολίστικου site, που ανέφεραν ότι επισκέπτεται μάγισσες και χαρτορίχτρες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, η νέα οικοδέσποινα του «Καφέ» επισκέφτηκε μια καφετζού, η οποία της είπε ότι παρόλο που θα κουραστεί πολύ και θα συναντήσει πολλά εμπόδια, γύρω στα Χριστούγεννα θα έχει εγκλιματιστεί πλήρως.

Με τον καινούριο χρόνο μάλιστα θα καταφέρει να «φέρει στα ίσια το τιμόνι» στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Αυτά ανέφερε το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Επικοινωνήσαμε με την νέα οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ» η οποία μας είπε:

«Ουδέποτε έχω επισκεφτεί μάγισσες ή χαρτορίχτρες» Και συνέχισε λέγοντας ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι ανάξιο σχολιασμού.

Η Ευγενία Μανωλίδου μετά από μια πετυχημένη τηλεοπτική σεζόν είχε μερικές μέρες χαλάρωσης μαζί με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη(Βουλευτή Β’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ) και τα παιδιά της ,στην Μύκονο και τώρα έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά «αφού πέφτει στα βαθιά» με την παρουσίαση της μακροβιότερης εκπομπής της Ελληνικής τηλεόρασης.

Η γλυκιά Ευγενία έχει όλα τα φόντα να ανταπεξέλθει στα νέα της καθήκοντα αφού και μορφωμένη είναι και έχει άνεση με τον τηλεοπτικό φακό.

Το μόνο που της λείπει είναι η τηλεοπτική πείρα αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θα την βοηθήσουν επιλέγοντας μια καλή δημοσιογραφική ομάδα που θα την πλαισιώνει και θα την στηρίζει.

Αφού της ευχηθήκαμε καλή επιτυχία ανανεώσαμε το ραντεβού μας γύρω στα μέσα Σεπτέμβρη με τo ξεκίνημα δηλαδή του «Πρωινού Καφέ».

www.stifora.gr

1 σχόλιο:

Fremendog είπε...

Εθνική ενότητα ως γνώμονα της αλβανικής πολιτικής σε Αλβανία και Κόσοβο οραματίζεται ο Μπερίσα:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=8618&Itemid=52

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...