ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ!

skai

“Χθες Κυριακή 16 Αυγούστου, την στιγμή που ο Ελληνισμός μια μέρα πριν τίμησε την Μεγαλόχαρη, επέλεξε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ να προβάλλει ντοκυμαντέρ που προσβάλλει την μνήμη των προγόνων μας Βυζαντινών (τους οποίους καν δεν αναφέρει ως Ελληνες απλώς ήταν Ορθόδοξοι είχαν ελληνικά ονόματα και τοπονύμια και μιλούσαν Ελληνικά!!!) και να πλήξει τον Χριστιανισμό που κατά τον Εγγλέζο αφηγητή κατέστρεψε την αρχαία πίστη και τα ιερά!!!!

Μερικά από τα ενοχλητικά και ψεύδη που μας πλασάρει το ντοκυμαντέρ: Αναφέρει συνέχεια την Κωνσταντινούπολη ως Ιστανμπούλ. Δήλωσε πως ο Νεστώριος ανακηρύχθηκε αιρετικός επειδή τα έβαλε με την αδερφή του αυτοκράτορα Θεοδοσίου, Πουλχερία η οποία επέμενε ότι επειδή ήταν αγνή και παρθένα θα έπρεπε να μπορεί να μπέι στο Ιερό της Εκκλησίας που έκτισε κι ο Νεστώριος δεν την άφηνε, επειδή στο ιερό έμπαιναν μόνο ιερείς κι ο αυτοκράτορας!!!! (Οπως φαίνεται έιναι ανίδεος κι από το τυπικό της Ορθοδοξίας).

(Παρενθετικά να πούμε ότι: Ολοι γνωρίζουμε πως ο Νεστώριος ισχυρίσθηκε οτι η Παναγία δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται Θεοτόκος γιατί γέννησε έναν άνθρωπο διότι δεν μπορεί ο άνθρωπος να γεννήσει Θεό και συνεπώς ο Χριστός είχε δύο ξεχωριστές φύσεις μια ανθρώπινη και μια θεϊκή. Η Γ Οικουμενική Σύνοδος (431) με την συμμετοχή του Αγίου Κυρίλλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και άλλων Πατέρων και μοναχών της Εκκλησίας μας, τον καταδίκασε την στιγμή μάλιστα που η αίρεση του είχε αρχίσει να επικρατεί στην αυτοκρατορία και τονίστηκε ότι ο όρος Θεοτόκος είναι απολύτως ορθός για την Παναγία καθώς γέννησε τον Θεάνθρωπο Χριστό, όπως της υπέδειξε κι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ κατά τον Ευαγγελισμό, στο πρόσωπο του οποίου συνυπάρχουν η ανθρώπινη και η θεϊκή υπόσταση χωρίς διαχωρισμό.)

Κατηγόρησε τους Αγίους της εποχής ότι υπηρετούσαν την τρέλλα των κατοίκων της αυτοκρατορίας που πήγαζε από αρχαίες δεισιδαιμονίες!!!!! Ισχυρίζεται ότι οι Αγιες εικόνες θεωρούνταν μαγικές!!!! Οτι οι γυμνές γυναίκες και οι ρωμαλέοι άντρες που ήταν πρώτυπα στην αρχαιότητα αντικαταστάθηκαν στο Βυζάντιο από ντυμένες και σεμνότυφες γυναίκες και κακόμοιρους άντρες!!!!! Γενικά οι κάτοικοι στο Βυζάντιο (που κανένας δεν ξέρει τι εθνικότητας ήταν!!!) ήταν θλιβεροί, δεισιδαίμονες, απομεινάρια του αρχαίου παρελθόντος……τώρα πως αυτοί δημιούργησαν μια χιλιόχρονη, ένδοξη και τεράστια αυτοκρατορία που επηρέασε δεκάδες πολιτισμούς σε δύση και ανατολή κανείς δεν ξέρει……..

Ενα πράγμα έχω να πώ σε τελευταία ανάλυση εντάξει μερικά κανάλια δείχνουν την κυριακάτικη Θ. Λειτουργία, κάποια άλλα έχουν επιλέξει να συνεχίσουν απλά το πρόγραμμά τους δείχνοντας σήριαλ, μουσική ή κινούμενα σχέδια. Το ΣΚΑΙ τέτοια μέρα επέλεξε να δείξει ένα ανιστόρητο, φιλοειδωλολατρικό, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό ντοκυμαντέρ (αυτά πάνε πακέτο ως συνήθως).

Μπράβο και συγχαρητήρια στους υπευθύνους……. Είναι μερικά χρόνια τώρα που και η εφημερίδα Καθημερινή (της οποίας ειδικά της κυριακάτικης υπήρξα αναγνώστης) η οποία ανήκει στον όμιλο που διαχειρίζεται και το ΣΚΑΙ έχουν επιλέξει την οδό του ανθελληνισμού και του αντιχριστιανισμού.

Δικαίωμά τους όπως και δικαίωμά μας να τους κρίνουμε. Ελπίζω να μην ενοχλούνται………”

Πηγή:koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...