Ο "κρυφός γάμος" Έλενας Παπαρίζου - Τόνι Μαυρίδη.

Bookmark and Share

Μην περιμένετε κουφέτα γιατί πολύ απλά η Έλενα δεν ντύθηκε νυφούλα και δεν πέρασε το κατώφλι καμίας εκκλησίας.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φουντώνουν περισσότερο από ποτέ οι φήμες που έρχονται από το εξωτερικό (ουδέν κρυπτόν) και δη τη Βόρεια Ευρώπη και θέλουν την αγαπητή στο ελληνικό κοινό, Έλενα Παπαρίζου να ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εδώ και 11 χρόνια σύντροφο της ζωής της, Τόνι Μαυρίδη.

Ο γάμος, όπως πληροφορούμαστε, ήταν πολιτικός, έγινε λίγο καιρό πριν και μάλιστα εκτός ελληνικών συνόρων και κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό μιας και η ίδια η Έλενα Παπαρίζου δεν ήθελε να μαθευτεί καθαρά για τους δικούς της λόγους. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι η καλλιτέχνιδα είναι εντελώς low profile και αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι τη δημοσιοποίηση των αυστηρά προσωπικών της στιγμών.

Ας μην ξεχνάμε και δήλωση που είχε κάνει η ίδια πριν περίπου δύο μήνες, αναφερόμενη στο συγκεκριμένο θέμα: "Αν παντρευόμουν, μπορεί και να το έκανα μυστικά", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της στο "Pink Woman".

Τα άτομα του στενού της περιβάλλοντος διαψεύδουν κατηγορηματικά τα περί γάμου μιας και δε θέλουν να "προδώσουν" την εμπιστοσύνη που τους έδειξε η Έλενα Παπαρίζου μοιραζόμενη το μυστικό αυτό μαζί τους. Μη νομίζετε, εξάλλου ότι όλοι οι γνωστοί και φίλοι που επικοινωνούν κατά διαστήματα μαζί της γνωρίζουν ότι η Έλενά μας επισημοποίησε τη μακροχρόνια σχέση της. Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορεί να το ξέρουν και ορκισμένοι σίγουρα να μην ανοίξουν το στόμα τους έως ότου το επιβεβαιώσει η ίδια που μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος.

Να μην ξεχνάμε επιπλέον ότι το γάμο αυτό τον περίμεναν πώς και πώς οι γονείς της Έλενας Παπαρίζου. Ήταν ο μεγάλος τους καημός να δουν την κορούλα τους και επίσημα στο πλευρό του αγαπημένου της ανθρώπου και ενοχλούνταν ιδιαίτερα, όταν άκουγαν τις φήμες που διαδίδονταν δεξιά κι αριστερά περί κρίσεως στη σχέση του ζευγαριού και τα σενάρια για χωρισμό της με τον Τόνι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...