ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ελλάδος!

Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Greek American News Agency
26.08.09
mesta_xiou_idanikos_proorismos_gia_kathe_epoxi.png

Γράφαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας από τα φημησμένα Μεστά της Χίου για τις εντυπώσεις ενός νεαρού φοιτητή από την Κίνα τις οποίες διατυπώνει σε άρθρο του ειδικά γραμμένο για το GreekAmericanNewsAgency, σήμερα ολοκληρώνοντας αυτό το συγκεκριμενο ρεπορτάζ θα δώσουμε το λόγο στην υπόλοιπη ομάδα των νέων που βρέθηκαν στα Μεστά της Χίου στο πλαίσιο του προγράμματος της AIESEC για την οποία μας μιλά με ένα σύντομο άρθρο του ο Νίκος Φόρος, μέλος του ΔΣ του ελληνικού τμήματος στο πανεπιστήμιο του Αιγαίου που εδρεύει στην Χίο.

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος φοιτητικός οργανισμός , αποτελεί το διεθνές δίκτυο πολλαπλών ευκαιριών για νέους για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις ικανότητες και τις δυνατότητές τους, με σκοπό να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

mesta_aiesec_08_09.pngΗ AIESEC είναι ένας μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός και διοικείται αποκλειστικά από φοιτητές και πρόσφατους πτυχιούχους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες καθοδηγώντας τον οργανισμό προς το όραμα του.

Επίσης τα μέλη του οργανισμού, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να συνεργαστούν και να διασκεδάσουν με φοιτητές από όλο τον κόσμο, συμμετέχοντας είτε σε συνέδρια τα οποία διοργανώνονται από τα ίδια τα μέλη της AIESEC, είτε στο πρόγραμμα ανταλλαγής της AIESEC, μέσω του οποίου μπορούν να ζήσουν και να εργαστούν σε μια από τις 107 χώρες του δικτύου της από 1,5 μήνα μέχρι 1,5 χρόνο!

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ:

http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=6083&Itemid=83

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...