Ο Gaultier, η βόμβα... και το μπουρνούζι

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο ιστορικό ξενοδοχείο Negresco στη Νίκαια, ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα. Ανάμεσα στους 158 πελάτες που εκκένωσαν άμεσα το κτίριο ήταν και ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier, ντυμένος με μαύρο μπουρνούζι. Ωστόσο, ο Gaultier δεν θορυβήθηκε ιδιαίτερα και παρέμεινε χαμογελαστός.

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, λίγο μετά τις 6:00 το πρωί μία άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, προειδοποιώντας για την ύπαρξη βόμβας. «Η βόμβα επρόκειτο να εκραγεί στις επτά η ώρα, αλλά δεν εξερράγη. Άρα πρόκειται για φάρσα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ωστόσο, δεν επετράπη αμέσως στους ενοίκους να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, ενώ η παραλιακή λεωφόρος της Νίκαιας παρέμεινε κλειστή για προληπτικούς λόγους. Από τα δωμάτια του Negresco έχουν παρελάσει μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Pablo Picasso, ο Salvador Dali, ο Michael Jackson, ο Anthony Queen κ.ά.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...