H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

Bookmark and Share Είναι λυπηρό ένας πολύ καλός δημοσιογάφος , πρώην βουλευτής της ΝΔ ο λόγος για τον κύριο Δημήτρη Κωνσταντάρα να συμμετέχει μετά από όσα έχει προσφέρει στην δημοσιογραφία στο πάνελ της Βάσιας Λόη στο απογευματινό κουτσομπολίστικο του alter. Δεν ξέρουμε τι τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση. Αλλά εάν είναι οικονομικοί οι λόγοι θα έπρεπε να ντρέπονται τόσοι διευθυντές εφημερίδων και περιοδικών "φίλοι" του που δεν του πρότειναν κάτι. Για την τηλεόραση έτσι όπως έχει καταντήσει ή μάλλον την κατάντησαν οι lifestyle επιλογές και των τηλεθεατών βρήκε την "λύση". Εμείς θεωρούμε ότι η συμμετοχή του στο πάνελ της κουτσομπολίστικης εκπομπής θα πλήξει ανεπανόρθωτα το ΣΟΒΑΡΟ προφίλ του και εάν έχει πολιτικές φιλοδοξίες ακόμα θα είναι τροχοπέδη αυτή του η επιλογή. Εμείς τον εκτιμάμε αφάνταστα και μας παρεξένευσε πολύ αυτή ή είδηση που όμως είναι πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΗ. Ελπίζουμε να αλλάξει γνώμη και να βρει κάτι καλύτερο στην τηλεόραση ή και αλλού. Δεν είναι τώρα ο Κωνσταντάρας για τέτοια πράγματα μικρά!!!!!

1 σχόλιο:

Αγαπη είπε...

Βλεπω πολυ συμπαθητικα την συμετοχη του κ. Δ.Κωνστανταρα σε κοτσομπολιστικο πανελ. Ισως τοτε να παψουν τα πανελ να ειναι κοτσομπολιστικα και γεματα ειρωνια.
Χρειαζονται ολα τα πανελ αναβαθμηση και καλη κοινωνικη προσφορα.

Χριστινουλα.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...