AΛΛΗ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STAR.GR

Συνελήφθη γνωστή παρουσιάστρια για πορνεία

Γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, που συμμετείχε ως πανελίστρια σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού καναλιού, συνελήφθη από αστυνομικούς στο Λουτράκι για πορνεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός που παρουσιάστηκε ως πελάτης κατάφερε να κλείσει ραντεβού μαζί της και λίγο πριν την ερωτική πράξη της πέρασε χειροπέδες.

Μαζί της συνελήφθη και αυτός που την μετέφερε με το αυτοκίνητο στο προκαθορισμένο σημείο, ενώ διαφεύγει της σύλληψης εκείνος που έκλεινε τα ραντεβού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που είχε απαιτηθεί να καταβληθεί από τον πελάτη αστυνομικό για την ερωτική συνεύρεση ανέρχονταν στα 1.100 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Μην περιμένετε ΠΟΤΕ το όνομα της γνωστής παρουσιάστριας γιατί ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ μια ανώνυμη βίζιτα και μια ΑΡΛΟΥΜΠΑ που έγραψε το blog troktiko, οδήγησε σε σήριαλ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ μια ΙΣΤΟΡΙΑ για να εξάψει την φαντασία του "πεινασμένου" αναγνώστη. Ντροπή για τα εκατομμύρια που ξόδεψαν για να κάνουν το site ,αλλά ακόμα περισσότερο για την Μάρα Ζαχαρέα που ηγείται αυτού του μορφώματος. Κρίμα για την αξιόλογη συνάδελφο να την εξευτελίζουν έτσι τα "παιδιά" του Μαλέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...