Ο Καρατζαφέρης με την αμύθητη περιουσία από το ...tv press

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ BLOG ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ TROKTIKO - ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.... Το ΛΑΟΚ και Κολωνάκι το παίζουν ότι είναι έξω από όλα και έχουν τα περισσότερα blogs που με...ισλαμικό φανατισμό υποστηρίζουν τους ...δωδεκάθεους, φασίστες και τραμπούκους που έχει το κόμμα(όσους έχει και δεν λέμε για όλους). Επειδή είπαμε να στείλει ο κόσμος καταγγελίες για το ΛΑΟΣ δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να στείλει για τα άλλα κόμματα. Άλλωστε αυτούς τους κράζουμε μόνοι μας και είναι φανερές οι λαμογιές τους. Αλλά όχι και να γίνει τιμητής ο Καρατζαφέρης. Η ιστορία του είναι γνωστή. Από ένα κανάλι tv press έκανε ολόκληρη μυθική περιουσία την στιγμή που άλλοι έχουν μεγάλα κανάλια και δεν τα καταφέρνουν. Μαγκιά του. Δεν είμαστε κομματόσκυλα κανενός οπότε οι ξεπερασμένοι γραφιάδες που νομίζουν ότι φυλάνε...θερμοπύλες ας απευθυνθούν στους δικούς τους ανθρώπους. Είπαμε ότι όσο τα κόμματα έχουν στελέχη τύπου Δαραβίγκα που στηρίζουν συκοφαντίες και έχουν εμπλοκή σε αυτές, θα τα χτυπάμε. Μπορεί να έχουμε λάθος. Αλλά κρινόμαστε τι να κάνουμε; Επίσης όποιος μας στέλνει την εφημερίδα του την βάζουμε αρκεί να είναι σοβαρό και όχι φασιστικό έντυπο. Ακόμα και τις επαρχιακές όπως την "Αργώ". Φαίνεται πως το "Βήμα" δεν έχει ανάγκη την διαφήμιση και δεν στέλνει. Η REAL και το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ' το κάνουν. Είναι επαγγελματίες. Ακόμα και αν τους κράξουμε θα στείλουν.Όσοι μας στέλνουν θα τους βάζουμε. Είναι τόσο απλό! Ο κόσμος μας νοιάζει να διαβάζει την αλήθεια. Και αν γίνεται να τα έχουμε και μια ημέρα νωρίτερα ακόμα καλύτερα. Και δίπλα έχουμε μόνιμα μια στήλη με όλες τις εφημερίδες της ημέρας. Λέτε να τα παίρνουμε από όολλλλλεεεεςςςςς. Σε τελική ανάλυση ρε παιδιά του ΛΑΟΣ, αν εμείς θέλουμε να κάνουμε κάτι στην ζωή μας θα πάρουμε και την άδεια σας; Νόμιμοι να είμαστε και αυτό φθάνει. Και μέχρι τώρα παραείμαστε νόμιμοι. Τόσο που ούτε διαφημίσεις δεν βάζουμε. Τελικά να μας βρίζουν και να μην έχουμε διαφημίσεις δεν είναι βλακεία; Ας βάλουμε για να έχουμε κέρδος. Να έχουμε έσοδα. Μήπως νομίζετε ότι τον κόσμο τον νοιάζει που δεν έχουμε διαφημίσεις; Σιγά ρε παιδιά μην τρελλαίνεστε. Ίσα ίσα που πολλοί αναγνώστες μας το λένε και δεν το έχουμε κάνει.

ΠΗΓΗ:ΤROKTIKO ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kanena keimeno diko sou pote tha doume, gia ola auta pou sumvainoun sta blogs?perimenoume me agonia giati exeis kai kairo na mileiseis san stauros,xosta se olous opos ekanes kapote. pao gera gama ta m.....a.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...