ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ WWW.ZOUGLA.GR

Το video της μίζας του Νομάρχη

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2009, 10:18

Ο πρώην αντινομάρχης Θεσπρωτίας, αλλά και πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, Θωμάς Δήμας, παγίδευσε τον Νομάρχη να χρηματίζεται.

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η zougla.gr αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης χρηματισμού του Νομάρχη Βασίλη Γιόγιακα από ιδιωτικές εταιρείες, καθώς και το γεγονός ότι τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Ρηγίλλης ενημερώθηκαν λεπτομερώς από το κομματικό στέλεχος Θωμά Δήμα. Ο κ. Δήμας είχε προσκομίσει στο κ. Προκόπη Παυλόπουλο το DVD της παγίδευσης του Νομάρχη.

Στο επίμαχο μέρος του DVD, που αποκαλύπτει η «zougla.gr», καταγράφεται ο Νομάρχης να αποδέχεται το ποσό των 10.000 ευρώ ως προκαταβολή της μίζας. Τα χρήματα ανήκουν βεβαίως στον Θωμά Δήμα, ο οποίος θέλοντας να παγιδεύσει τον Βασίλη Γιόγιακα προσκόμισε το ποσό στο γραφείο του Νομάρχη για να του το επιδώσει. Στη μεταξύ τους συνομιλία καταγράφεται, επίσης, και ένας απίστευτος διάλογος.

Ο Νομάρχης παραδέχεται πως είναι ο κύριος του «10%», δηλαδή ότι χρηματίζεται με το ποσοστό του 10% επί του συνολικού ύψους κάθε κονδυλίου που προορίζεται για την ολοκλήρωση περιβαλλοντικών μελετών. «Αν είναι 160.000 ευρώ, τότε θα πάρεις 16.000 ευρώ», επισημαίνεται σε αυτόν τον διάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...