Τα δάκρυα της Καραβάτου και η παρηγοριά της Ρούλας

Σε απόγνωση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου βλέποντας τα νούμερα της εκπομπής της να έχουν πάρει την κατιούσα και να την έχουν καθηλώσει στην τελευταία θέση της μεσημεριανής ζώνης.

Η Θεσσαλινικιά παρουσιάστρια που με το ταπεραμέντο της πριν λίγα χρόνια κατάφερε να τρομοκρατήσει ακόμα και την Τατιάνα Στεφανίδου, αντιλαμβάνεται πως το «κους κους» βρίσκετε στην πιο κρίσιμη καμπή του, χωρίς ωστόσο εκείνη να μπορεί να κάνει κάτι, για να αλλάξει την κατάσταση.

«Η Κατερίνα επηρεάζετε πολύ από τα νούμερα. Το γεγονός ότι έπαψε πια να πρωταγωνιστεί την έχει κάνει ράκος…», υποστηρίζει συνεργάτης της.

«Τελευταία είναι τόσο καταβεβλημένη από τα νούμερα, που δε θυμίζει σε τίποτα τη λαμπερή από ευτυχία Κατερίνα που επέστρεψε από τις διακοπές…».

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, με δάκρυα στα μάτια εξέφρασε τους έντονους προβληματισμούς της στη Ρούλα Κορομηλά, τη γυναίκα που συμβουλεύεται και εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο στον Alpha.

Της εκμυστηρεύτηκε την ανησυχία της για το μέλλον της εκπομπής και το φόβο μήπως οι Γερμανοί, βλέποντας τα χαμηλά ποσοστά, την κόψουν, μιας και αυτή δεν ανήκει στη λίστα με τις πρώτες επιλογές τους.

Η Κορομηλά ωστόσο, τη διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και της υποσχέθηκε αμέριστη στήριξη.

Τα ποσοστα της τηλεθέασης πάντως, πέρα από την ψυχραιμία που επιδεικνύει, πονοκεφαλιάζουν και την Κορομηλά, η οποία σε καμιά περίπτωση δε θέλει η προστατευμένη της να περάσει όσα η ίδια, με τις τελευταίες ατυχείς επιλογές της.

Έχει αποφασίσει μάλιστα να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ώστε να βοηθήσει την εκπομπή της Καραβάτου να ανακάμψει.

Περιμένει όμως τώρα που ξεκίνησε ο «Καφές με την Ελένη» να διαπιστώσει αν το πρόβλημα προκύπτει από το λιντίν, ή εξολοκλήρου από το κόνσεπτ και το στήσιμο του «κους κους».

Προς το παρόν όμως, συμβουλεύει την Κατερίνα να ηρεμήσει και να συνεχίσει να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του μεσημεριανού μαγκαζίνο, με σκοπό να ληφθούν οι αποφάσεις για την ενίσχυση του, τόσο με πρόσωπα «κλειδιά», όσο και με νέες ενότητες.

Η κοπέλα πάντως, αν και νιώθει το… πέπλο της διευθύντριάς της να την προστατεύει, δε μπορεί να δεχτεί την κατάσταση. Κατά το περιβάλλον της μάλιστα είναι πολύ στεναχωρημένη και θεωρεί ότι σε ένα μεγάλο βαθμό φταίει η αρνητική ενέργεια που εισέπραξε μετά την δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής.

Και όπως ακούστηκε να λέει, αν δεν είχε στο πλάι της τον σύντροφό της, Κρατερό Κατσούλη να τη στηρίζει και να της αναπτερώνει το ηθικό, τα πράγματα για την ίδια θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.

www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...