"Στον ΑΝΤ1 και πάλι η Μανωλίδου"


"Θύμωσε η Ευγενία Μανωλίδου, αλλά, όπως λέει ο λαός, «οι καλoί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Και στη δική της περίπτωση η λαϊκή ρήση ταιριάζει απόλυτα, αφού οι νέες συναντήσεις ξεδιάλυναν τις παρεξηγήσεις και οι καινούργιες επαφές και συζητήσεις φαίνεται να την οδηγούν πάλι...

πίσω στον ANT1.

Τι κι αν η Ευγενία Μανωλίδου τα... πήρε στο κρανίο που την άδειασαν στον AΝΤ1 και της πήραν μέσα από τα χέρια τον «Πρωινό καφέ»; Τι κι αν έστειλε το εξώδικο; Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται είναι το άλλο που λέει ο λαός και απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει κλείσει η πόρτα του ANT1 για την Ευγενία. Σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα και οι διαφωνίες τέθηκαν επί τάπητος, υπήρξε ένταση, αλλά εκτονώθηκε και φαίνεται ότι όλα ξεκίνησαν από την αρχή.

Οι... καλοθελητές βέβαια είχαν ενημερώσει την Ευγενία ότι το κανάλι δεν είχε πάρει τα δικαιώματα του «Dancing With The Stars», που προορίζουν για εκείνη. Όταν όμως υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού της έδειξε τις αποδείξεις που κατέρριπταν αυτόν τον ισχυρισμό, η Ευγενία ηρέμησε. Έτσι, υπήρξε βάση για μια εποικοδομητική συζήτηση.Άλλωστε, όπως λέγεται σε τηλεοπτικούς κύκλους, παρόλο που το όνομά της συζητιόταν πολύ, φαίνεται ότι οι πόρτες τόσο στο Star όσο και στον Alpha δεν είχαν ανοίξει τόσο? διάπλατα όσο ακουγόταν.

Γι’ αυτό η ΤV persona άρχισε νέες επαφές με τον AΝΤ1, προκειμένου να παρουσιάζει το «Dancing With The Stars», καθώς δεν θέλει να κλείσει την πόρτα του καναλιού που την ανέδειξε. Γιατί καλές είναι οι άλλες πόρτες, αλλά καλύτερη αυτή που ξέρουμε σίγουρα πως ανοίγει. Βέβαια, έγινε μια διερευνητική συζήτηση και από τις δύο πλευρές, στην οποία λύθηκαν μεν όλες οι παρεξηγήσεις, αλλά δεν πάρθηκαν αποφάσεις."
http://trelokouneli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...