Ο νεότερος Δήμαρχος στον Καναδά είναι 19 χρονών

Στην μικρή επαρχιακή πόλη Παράδεισος που ανήκει στην επαρχία Νιουφάουντλαντ στον Καναδά σίγουρα δεν έχουν προκαταλήψεις στην πολιτική. Ο 19χρονος Kurtis Coombs από την περασμένη Τρίτη είναι ο δήμαρχος στον Παράδεισο επικρατώντας του αντιπάλου του, Ralph Wiseman, με μόλις τρεις ψήφους διαφορά. Συγκεκριμένα ο φιλόδοξος νεαρός συγκέντρωσε 1821 ψήφους ενώ ο αντίπαλος του και πρώην δήμαρχος (από το 2005) 1818. Μετά την εκλογή του ο Kurtis δήλωσε ότι θα κάνει για τον τόπο του «ότι δεν έκαναν οι προηγούμενοι». Ο νεαρός Δήμαρχος είναι φοιτητής στο Memorial University και ποιος ξέρει; Ίσως ένα νέο μυαλό να αποδειχθεί πιο αποτελεσματικό από την εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άλλος υποψήφιος Ralph Wiseman μάλλον δεν αποδέχεται την ήττα γι’ αυτό το λόγο ζήτηση νέα καταμέτρηση των ψήφων.

1 σχόλιο:

alitaki είπε...

kalimera.tha ta kataferni o mikros giati tha to kani me pathos.genika pistevo oti edo an eixame neous politikous ta pragmata tha itan diaforetika.kalo mina.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...