2-1 Ο ΠΑΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

Με δυο γκολ του Κατσουράνη(λες και τον πήραμε για να σκοράρει) και κακή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός που προηγήθηκε νωρίς μας έβγαλε πάλι την ψυχή για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με γκολ βολίδα του Βιερίνια οι ομάδες πήγαν ισόπαλες 1-1 στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο το δεύτερο γκολ του Κατσουράνη έβγαλε τον Τεν Κάτε από τις δύσκολες καταστάσεις. Να τονίσουμε ότι στην αλλαγή του Νίνη(ξεκίνησε βασικός) με τον Λέτο όλο το γήπεδο αποδοκίμασε τον Ολλανδό τεχνικό του τριφυλλιού που θα κάνει παρέλαση ελέω Κατσουράνη. Μάλιστα στα τελευταία 10 λεπτά εάν και ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 παίχτες οι παίχτες του Παναθηναϊκού έπαιζαν ταμπούρια πίσω και έκαναν καθυστερήσεις για να κρατήσουν το αποτέλεσμα.



Είπαμε και πριν το παιχνίδι να κρατηθείτε μακρυά από τον άσο όσοι μας άκουσαν πήγαν βέβαια στον κουβά εάν και εφόσον έπαιξαν άλλη επιλογή. Όμως εμείς είπαμε απλώς να μην το ακουμπήσετε γιατί περιμέναμε τα χειρότερα που θα έρχονταν αλλά ο Σπάθας έπαιζε 70% Παναθηναϊκό και 30% ΠΑΟΚ κάτι που δεν περιμέναμε από τον συγκεκριμένο διαιτητή. Να τονίσουμε ακόμα ότι η ομάδα στον μοναδικό αυτοματισμό της έβγαλε ένα υπέροχο γκολ το δεύτερο του Κατσουράνη και για ακόμη μια φορά οι παίχτες δεν ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στο γήπεδο. Όσο για τον ΠΑΟΚ εάν ήταν λίγο πιο προσεχτικός στην άμυνα θα έφευγε σίγουρα με τον βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα έχοντας σε κακή μέρα πολλούς παίχτες τους. Ο Σάντος είχε μελετήσει πολύ καλά τον προβλέψιμο τρόπο ανάπτυξης του τριφυλλιού και μάλλον θα είναι εξοργισμένος με τον Φωτάκη αλλά και τον Ίβιτς που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν βοήθησαν. Μάλιστα ο δεύτερος αποβλήθηκε γιατί χρησιμοποίησε το χέρι του(διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για την αποβολή) σε θέση που θα μπορούσε να σκοράρει. Για όλους εμάς τους Παναθηναϊκούς που δεν έχουμε παρωπίδες ήταν άλλη μια κακή εμφάνιση της αγαπημένης μας ομάδας που δεν δείχνει να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο που να μας ικανοποιεί. Μένουμε στις νίκες και ελπίζουμε τουλάχιστον να συνεχιστούν αυτές γιατί δεν θα αντέξουμε να χάσουμε άλλο ένα Πρωτάθλημα από τον αιώνιο αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...