Λυτρώθηκε στο 94’ ο Παναθηναϊκός





Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να σκοράρει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να ισοφαρίσει σε 2-2 την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη», σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.


Η Καβάλα προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ του Ονουάτσι στο 21' και το 43', ενώ οι «πράσινοι» μείωσαν στο σκορ με τον Κατσουράνη στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η Καβάλα ήταν αυτή που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει σταδιακά στο δεύτερο μέρος. Στο 12’ οι «Αργοναύτες» απείλησαν πρώτοι με τον Ονουάτσι να σουτάρει πάνω από το δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο 21’ με ένα πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον Τζόρβα και πέτυχε το 1-0.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να πετύχει πολλά πράγματα και η καλύτερη στιγμή του ήταν ένα σουτ του Λέτο στο 37ο λεπτό.

Πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Καβάλα πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 43’ και πάλι ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι εκμεταλλεύθηκε την κούρσα και την πάσα του Ιωάννου και από κοντά δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στον αγώνα. Στο 56' ο Νίνης γύρισε από δεξιά και ο Κατσουράνης από κοντά έκανε το 2-1.

Αυτή η εξέλιξη ανέβασε το ηθικό, αλλά και την απόδοση του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να πιέζουν τον ΑΟΚ για την ισοφάριση. Στο 67' ο Καραγκούνης επιχείρησε ατομική προσπάθεια, όμως στο τέλος προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση παρά να γυρίσει στον αμαρκάριστο Σισέ κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία, στο 74' το σουτ του Σαλπιγγίδη πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κάλατς και στο 88' ο τερματοφύλακας της Καβάλας απέκρουσε το σουτ του Νίνη.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «πράσινοι» θα γνώριζαν την πρώτη ήττα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κατσουράνης σέντραρε και ο Σισέ με κεφαλιά έκανε το 2-2 και κράτησε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή τη βαθμολογίας, αλλά με συγκάτοικο τον Ολυμπιακό.



Κίτρινες κάρτες: Ντομπρασίνοβιτς, Οικονόμου, Ψωμάς - Σαριέγκι

Καβάλα (Γιάννης Παπακώστας): Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Ντρομπρασίνοβιτς (80' Πόποβιτς), Ντικρόκ, Ρινκόν (71' Σουλτανίδης), Ορούμα, Ιωάννου (64' Μεντί), Ονουάτσι.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Βύντρα, Μπιέρσμιρ (46' Σαλπιγγίδης), Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο (57' Καραγκούνης), Κατσουράνης, Νίνης, Γκάμπριελ, Λέτο (73' Ρουκάβινα), Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...