Επεισόδια στις εγκαταστάσεις του BBC





Περίπου 30 διαδηλωτές κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό των δυνάμεων ασφαλείας και να περάσουν στην είσοδο των Κέντρου Τηλεόρασης του βρετανικού δικτύου BBC στην περιοχή White City στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί καταδίωξαν τους διαδηλωτές μέσα στο κτίριο του BBC και κατάφεραν να συνοδεύσουν τους ταραξίες εκτός του κτιρίου.

Η τελευταία εξέλιξη ήρθε ύστερα από τη συγκέντρωση αρκετών δεκάδων ανθρώπων μπροστά από το κτίριο του BBC στο Λονδίνο, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την εμφάνιση του ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος BNP, Nick Griffin, στην εκπομπή πολιτικού περιεχομένου «Question Time».

Οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση του ακροδεξιού ηγέτη στο κρατικό κανάλι είναι απαράδεκτη, γιατί πρόκειται για έναν πολιτικό που δίνει το λάθος πρότυπο στην κοινωνία.

Από την πλευρά του το BBC απάντησε ότι είναι καθήκον του δικτύου να υπηρετεί την πολυφωνία στην πολιτική ζωή της Μ. Βρετανίας και να παραμένει ουδέτερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...