Σε επανασύνδεση με Παρθένη προσβλέπει η Ναταλία Γερμανού;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Ναταλία Γερμανού η είδηση πως ο Αλέξανδρος Παρθένης είναι ζευγάρι με την Ευαγγελία Αραβανή.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της η οικοδέσποινα του «Μες στην τρελή χαρά», μετά από την αποκατάσταση των σχέσεών της με τον πρώην αγαπημένο της, επιδιώκει και κάτι παραπάνω, ακόμα και την επανασύνδεση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες την ήθελαν να σπεύδει να τηλεφωνεί στον Ηλία Πανταζόπουλο -κοινό της φίλο με την πρώην εστεμμένη- ώστε να ενημερωθεί για τη σχέση της Ευαγγελίας με τον Αλέξανδρο.

Η απάντηση που πήρε ωστόσο, φαίνεται να ήταν άκρως ενθαρρυντική, αφού η Γερμανού πέρασε στην… επίθεση, προσπαθώντας να σκοράρει και πάλι στην καρδιά του Αλέξανδρου.

«Ο Αλέξανδρος στιγμάτισε τη Ναταλία…», αποκαλύπτει φίλος της.

«Μπορεί κατά τα 3 χρόνια του χωρισμού τους να πέρασαν κάποιοι από τη ζωή της, ήταν όμως μόνο για να περάσουν. Ποτέ δεν έπαψε να τον αγαπά και να τον θέλει κι αν και ποτέ δεν το παραδέχτηκε ανοικτά, είμαι σίγουρος πως πάντα σκεφτόταν την επανασύνδεσή τους…».

Την αγάπη της για τον Παρθένη δε την έκρυψε ούτε και από τη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου ανέφερε πως έχει μόνο καλά να θυμάται από τη σχέση τους και πως ο Παρθένης ήταν ένας άνθρωπος που την αγάπησε και τη φρόντισε πολύ.

Και μπορεί για κάποιους αυτά τα λόγια να θεωρήθηκαν διαφημιστικό τρικ, αλλά για αυτούς που ξέρουν καλά τη Ναταλία είναι μια καλή… πάσα, αλλά και μια ένδειξη μετάνοιας για τα κακά που τους οδήγησαν στο χωρισμό.

«Η Ναταλία ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη της, αλλά και να διεκδικεί αυτό που θέλει. Τον Παρθένη τον θέλει και θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να τον ξανακερδίσει. Πάντα περίμενε το… πράσινο φως από μέρους του. Τώρα που της το άναψε προβλέπω να… γκαζώνει. Γιατί για εκείνη, ο Αλέξανδρος και να αγαπά ξέρει, και ποτέ δεν επιδίωξε κάτι από τη σχέση τους πέρα από το να είναι μαζί...».

www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...