ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

Σκουπίδια έχει γεμίσει η blogοσφαιρα εδώ και καιρό. Ότι σάπιο υπήρχε στα ΜΜΕ έκανε δειλά την εμφάνισή του και στον χώρο των blogs. Πληροφορίες που κατασκευάζονται για να δημιουργήσουν κλίμα , κατηγορίες, συκοφαντίες και ένα σωρό γελοία κείμενα που μερικά από αυτά δεν είναι καθόλου ανώδυνα. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα και μόνο ότι εξακολουθούμε να υπάρχουμε είναι κατόρθωμα. Πολλά τα συμφέροντα μικροί εμείς μπροστά στους μεγάλους που προσπαθούν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ κάθε φωνή που δεν εξυπηρετεί τα οικονομικά τους συμφέροντα. Τώρα για να είμαστε και ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΣ δεν θεωρούμε ότι έχουμε και την στήριξη την δική σας , μπορεί μέσα σε ένα μήνα να πενταπλασιάσατε τις επισκέψεις σας στο blog μας αλλά τα παραμύθια των άλλων είναι πιο σαγηνευτικά για εσάς.


Εμείς θα παραμείνουμε για να σας θυμίζουμε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ και η άλλη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Αυτή που δεν καταλαβαίνει ούτε από ΟΡΙΑ καθωσπρεπισμού αλλά ούτε από ΟΡΙΑ Εργοδοτών και Συμφερόντων. Αυτοί είμαστε και δεν θα αλλάξουμε για όλο το χρυσάφι του κόσμου. Για αυτό αφήστε τις λιποψυχίες και ακολουθήστε μας μαζί μας θα μαθαίνετε ότι οι κωλοτούμπες μπορεί να πηγαίνουν μπροστά αλλά δεν μας ξεγελάνε οι προθέσεις τους. Για αυτό και όσοι από εσάς πιστεύετε ότι θα σταματήσουμε για να τους κάνουμε τα χατήρια γρήγορα θα τρέχετε να τους πείτε τι γράψαμε πάλι για αυτούς. Για αυτούς που είχαν το θράσος να νομίσουν ότι τους μοιάσαμε!!!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...