Η φοιτήτρια που εκδιδόταν, αν και ήταν από εύπορη οικογένεια

Αποκάλυψε στους αστυνομικούς τον μάνατζερ και την φίλη της που την ώθησε στην πορνεία


Η 18χρονη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στα κρατητήρια της Ασφάλειας έκλαιγε συνεχώς και παρακαλούσε τους αστυνομικούς να μη μάθουν τίποτα οι γονείς της. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην «Espresso» ανώτερος αξιωματικός της Ασφάλειας, «πρόκειται για παιδί εύπορης οικογένειας από την Αθήνα. Είχε έρθει στην Πάτρα για σπουδές και έμπλεξε. Η 18χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς τόσο την ταυτότητα του μάνατζερ όσο και το όνομα μιας φίλης της από το πανεπιστήμιο η οποία της τον σύστησε.
«Η φίλη αυτή....



η οποία εκδιδόταν κατά τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν, φέρεται να σύστησε τη 18χρονη και τη συμφοιτήτριά της στον προαγωγό, ο οποίος είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Πάτρα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας» ανέφερε στην «Espresso» ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Θανάσης Νταβλούρος και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια λόγω του νεαρού της ηλικίας τους πείστηκαν εύκολα να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο. Το έκαναν για περίπου δύο μήνες και, όπως μου είπε η 18χρονη, κατάλαβε έστω και αργά το λάθος της και πιστεύω να έβαλε μυαλό».

Η 18χρονη διώκεται για πλημμέλημα και σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τους γονείς της, οι οποίοι δεν ξέρουν το παραμικρό για την κρυφή ζωή της κόρης τους.


espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...