Η Σ. Μπάστα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Λανταβού




Ότι αρχιζει ωραίο τελειώνει με πόνο που λέει και το λαϊκό άσμα… Έτσι και στην περίπτωση της Σάσα Μπάστα με τον πρώην της πλεόν Θοδωρή Λανταβό. Η Σάσα εμφανίστηκε στα εγκαίνια του κλαμπ Room σόλο αλλά και το επόμενο βράδυ οπότε εύλογα ένα υγιές μυαλό αναρωτήθηκε… Γιατί είναι μόνη της; Ο Θοδωρής που είναι αφού μάλιστα τα είχαν ξαναβρεί πρόσφατα. Την ρώτησαν λοιπόν τι συνέβη και εκείνη απάντησε αφοπλιστικά.
«Η σχέση της Σάσας με τον Λανταβό τελείωσε οριστικά» λέει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον και συνεχίζει, «Αναγκάστηκε να πάει στο δικηγόρο της και να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, ώστε να μην την ξαναπλησιάσει. Ο τελευταίος τους καυγάς ήταν φαίνεται καθοριστικός, αφού η κατάσταση είχε βγει πλέον εκτός ελέγχου. Αυτή τη στιγμή είναι μόνη της και ετοιμάζεται να ξεκινήσει πρόβες με τον Πάνο Καλλίδη για τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη.
Αν και η σχέση τους τελείωσε επεισοδιακά, η ίδια πάντως δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα για εκείνον και λέει σε όλους ότι πέρασε πολύ όμορφα μαζί του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Απλά είναι μόλις 21 και δεν αισθανόταν έτοιμη να επισημοποιήσει τη σχέση τους, σε αντίθεση με εκείνον που της είχε κάνει πρόταση γάμου από τον δεύτερο, κιόλας, μήνα.» Εδώ που τα λέμε πάντως δεν έχει και άδικο. Είναι πολύ μικρή για παντρειές….
ΠΗΓΗ: WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...