'Ογιος: «Μεγαλείο του Ολυμπιακού»


Ο Πανσερραϊκός έκανε το... μπαμ, πέταξε δίκαια εκτός Κυπέλλου τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός των «λιονταριών», Γκιγιέρμε Όγιος μίλησε για μεγάλη επιτυχία ενώ έπλεξε το εγκώμιο των πρωταθλητών για το γεγονός ότι δεν θα κάνουν ένσταση για να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά!...



...Ο Γκιγιέρμο Όγιος μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και είπε:

«Πραγματικά ήταν μία μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Είχαμε την ψυχολογία ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το θετικό ήταν ότι παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε με 2-0, διεκδικούσαμε και το τρίτο γκολ. Καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση και να πάρουμε την πρόκριση σε αυτό τον θεσμό που μας ενδιαφέρει. Αξίζαμε την πρόκριση με την εμφάνιση μας.

Έχουμε νεαρά παιδιά, μέσο όρο 20 ετών. Η ομάδα ψάχνει για την ταυτότητα της στην κατηγορία, δεν θέλουμε να προδώσουμε την φιλοσοφία μας που είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Η ομάδα συνεχίζει να παίζει με υψηλούς ρυθμούς και οι 25 παίκτες είναι σημαντικοί και δεν έχουμε τον φόβο να βρισκόμαστε και στους δύο θεσμούς.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται να αναμειγνύεται σε τέτοιες διαδικασίες. Δεν χάθηκε το παιχνίδι στα δύο αυτά λεπτά, που παίξαμε με έξι ξένους. Ο Ολυμπιακός έδειξε το μεγαλείο του, κατάλαβε ότι η ήττα δεν ήρθε από αυτό το γεγονός. Κάναμε μία παρατυπία στους κανονισμούς, άθελα μας που δεν επηρέασε την εξέλιξη».


http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...