Νυφούλα η Νανά Καραγιάννη

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ετοιμάζεται να δεθεί αύριο, 14 Οκτωβρίου, η γνωστή παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη με τον αγαπημένο της, Γιάννη Κωτσόπουλο.


Το ειδύλλιο που ξεκίνησε μόλις πριν 6 μήνες θα επισημοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παρουσία φίλων και γνωστών από τον καλλιτεχνικό χώρο. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η παρουσιάστρια του Super Star, Χριστίνα Λαμπίρη και ο Θοδωρής Ρακιτζής που αποτελούν παράλληλα και συνεργάτες της Νανάς καθώς φέτος βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη. Την επιμέλεια του νυφικού της γνωστής και συμπαθέστατης παρουσιάστριας-πανελίστριας έχει ο αγαπημένος της σχεδιαστής ρούχων, Μάκης Τσέλιος, ο οποίος έχει αναλάβει και όλο το wedding look της.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας σε ιταλικό εστιατόριο και αμέσως τους ''χτύπησε'' κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Γιάννης είναι ιδιοκτήτης εταιρείας συνεργείου- καθαρισμού καταστημάτων και εταιριών. Η σχέση τους μετρούσε μόλις δυο μήνες, όταν αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και η πρόταση έγινε με ένα τρόπο, όχι και τόσο συνηθισμένο, καθώς το πρώτο βήμα έκανε η Νανά ζητώντας απ' τον καλό της να την αρραβωνιαστεί και εκείνος της απάντησε με πρόταση γάμου.





Η Νανά είχε δηλώσει μάλιστα μόλις πριν από λίγες εβδομάδες σε γνωστή εφημερίδα «Παντρεύομαι τον άνθρωπο που όχι μόνο ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, αλλά και που ήταν δίπλα μου την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ο Γιάννης με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημά μου με τη νευρική ανορεξία» . Πώς λοιπόν να μην είναι δεμένα και τρελά ερωτευμένα τα παιδιά;;


Το ζευγάρι δρομολογεί να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησία το επόμενο καλοκαίρι. Ακόμα όμως δεν έχουν ορίσει ημερομηνία και τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Εμείς να τους ευχηθούμε απλά τα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...