Τον «πέρασε» για ομοφυλόφιλο




Η σχέση των Michael Buble και της Luisana Lopilato ξεκίνησε με μια... παρεξήγηση. Η γνωστή ηθοποιός, όταν τον συνάντησε για πρώτη φόρα στα παρασκήνια μιας συναυλίας του, πέρυσι τον Νοέμβριο, θεώρησε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Kαναδός
Η Luisana Lopilato και ο Michael Buble
Η Luisana Lopilato και ο Michael Buble
αοιδός, από την άλλη, δήλωσε ότι ήταν τόσο μαγεμένος, όταν αντίκρισε για πρώτη φόρα την ηθοποιό, που δεν μπορούσε ούτε καν να την κοιτάξει. Πέρασε όλο το βράδυ μιλώντας με ένα φίλο της. Αυτός ήταν και ο λόγος για να παρερμηνεύσει η Luisiana την συμπεριφορά του!

«Δεν ξέρω ισπανικά και αυτή δεν ήξερε αγγλικά. Ο φίλος της γνώριζε κάποια αγγλικά, οπότε συζητούσα με αυτόν. Ήμουν και λίγο νευρικός εξαιτίας της συγκλονιστικής ομορφιάς της. Αργότερα έμαθα ότι τηλεφώνησε στη μητέρα της συγκλονισμένη για να της πει ότι είμαι ομοφυλόφιλος και ότι φλερτάρω με τον φίλο της!» δήλωσε ο Michael στη βρετανική εφημερίδα «Sun».

Ο Michael, όμως, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και τελικά κέρδισε την καρδιά της νεαρής ηθοποιού. Ο 32χρονος τραγουδιστής και 22χρονη καλλονή είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και τρέλα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...