Ζιντάν: Θα κάνει σπουδαίο Μουντιάλ η Γαλλία




Την πεποίθησή του ότι η εθνική Γαλλίας έχει τα φόντα να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ 2010 και να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής εξέφρασε με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Θα συνεχίσω να αναφέρω το παράδειγμα της Ισπανίας, που ποτέ δεν βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει. Και εκείνη ήταν καλή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και δεν μπορούσε να κατακτήσει τίποτα. Όπως εμείς το 1998, ήρθε η μέρα που η Ισπανία κατέκτησε το Euro και ανέβηκε στην κορυφή. Το γεγονός ότι νικάς σου δίνει αυτοπεποίθηση να κάνεις περισσότερα. Ίσως, λοιπόν, η Γαλλία να βρίσκεται στην ίδια φάση. Για μένα θα προκριθεί και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει σπουδαίο Μουντιάλ», τόνισε αρχικά η παλιά δόξα των "τρικολόρ".

Καταλήγοντας ο «Ζιζού» εμφανίστηκε αρνητικός στην αποχώρηση του Ραϊμόντ Ντομενέν από τον πάγκο της Γαλλίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι θα ήταν λύση να φύγει. Αν καταφέρει η ομάδα να προκριθεί, θα σημαίνει ότι έκανε καλά τη δουλειά του. Είναι δύσκολο να διώξεις κάποιον που κάνει τη δουλειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...