ΧΙΛΙΑΔΕΣ αμετανόητοι και ανυπότακτοι Εθνικιστές

ngm-bs2

«Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα’ ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί» …


Οι εκλογές έγιναν (έτσι μας είπαν) για ένα μεγάλο εθνικό θέμα: Την Οικονομία! Όμως μετά τις εκλογές κανένας δεν ομιλεί περί οικονομίας και ενώ όλοι περιέγραφαν μία χώρα χρεοκοπημένη, πως γίνεται το Χρηματιστήριο να ανεβαίνει; Πως συμβαίνει αυτό; Ή μήπως είναι το καπιταλιστικά φυσιολογικό αυτό όταν μια χώρα καταρρέει τα άχρηστα(;) χαρτιά να παίρνουν μεγαλύτερη αξία; Οι εκλογές τέλειωσαν κατά τον συνήθη τρόπο: ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΛΟΓΗ! Αυτό γιατί ο Ελληνικός Λαός (με τους πολιτικούς που έχει) δεν ψηφίζει για να εκλέξει κυβέρνηση,αλλά ΚΥΡΙΩΣ για να ΡΙΞΕΙ την κυβέρνηση! Μέχρι να καταλάβει και τους επόμενους και πάλι από την αρχή. Θα επανέλθω εις τα των εκλογών, εκλογών εις τας οποίας έλαβε μέρος και η Χρυσή Αυγή και ΤΙΜΗΘΗΚΕ με την ψήφο 20.000 περίπου Συμπατριωτών μας. Πριν από αυτό όμως θέλω να εκφράσω την έκπληξή μου για το γεγονός ότι μόλις μία εβδομάδα μετά τις εκλογές παρουσιάζεται ένα βιβλίο με απόρρητα έγγραφα για το τι συνέβη στα Ίμια, την τραγική εκείνη νύκτα του Ιανουαρίου του 1996.










ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ – 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την παρουσίαση του βιβλίου:

«Σχεδόν 14 χρόνια μετά, αποκαλύπτεται τι πραγματικά συνέβη, πώς χειρίστηκαν την κρίση οι ηγέτες της Ελλάδας και της Τουρκίας, και ποιος ήταν ο ρόλος της Αμερικής. Δύο πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι φέρνουν στο φως απόρρητα τηλεγραφήματα των αμερικανικών υπηρεσιών. Καταγράφονται επίσης οι διαφορές στο εσωτερικό της ελληνικής κυβέρνησης μέσα από τα αμερικανικά τηλεγραφήματα αλλά και τις μακρές συζητήσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών με τους συγγραφείς.»

Γιατί να συμβεί όμως αυτό (αυτή η παρουσίαση αυτού του βιβλίου) τώρα; Τι θέλουν να μας πουν μέσα από τις σελίδες του; Μήπως ότι έχει ήδη υπογράψει την αμερικανική μεσολάβηση για το Αιγαίο και τις γκρίζες ζώνες η Ελλάδα; Ποια Ελλάδα; Το ψευτορωμαίικο; Ας το πάρουν απόφαση: Οι Έλληνες δεν μοιράζονται το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αιγαίο με τους Τούρκους! Πάντως γενικά τα Εθνικά θέματα φαίνεται πως βαδίζουν προς «οριστική διευθέτηση» δηλαδή ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ των δικαίων του Ελληνισμού! Ίσως αυτό να ήταν το μεγάλο εθνικό θέμα για το οποίο είχαμε πρόωρες εκλογές. Αυτό βεβαίως και δεν δικαιολογεί τον Καραμανλή, που με την σιωπή του και γιατί όχι με την κατ’ ουσίαν φυγή του, διευκόλυνε το έργο τους. Λυσσομανά ο αγέρας της Ιστορίας για μία ακόμη φορά στην Χερσόνησο του Αίμου, σε Κύπρο και σε Αιγαίο. Ο «μεγάλος ασθενής» καθώς φαίνεται ανέρρωσε και αναλαμβάνει και πάλι τα καθήκοντά του. Το διάλλειμα της όποιας εθνικής μας ελευθερίας τελειώνει; Μέσα σε όλα αυτά τα μεγάλα, σημαντικά και σπουδαία ιδού και μία δήλωση ενός υπουργού με καθήκοντα σημαντικά, 5 μόλις ημέρες μετά τις εκλογές….

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.»

Το κράτος του υποτιθέμενου δικαίου της κατ’ υπόθεσιν εργασίας δημοκρατίας υποτίθεται ότι δεν ενοχοποιεί τις ανθρώπινες σχέσεις, την «φιλία» και όμως αυτό ακριβώς έγινε! Οι δε ευαίσθητοι «δημοκράτες» όχι μόνον δεν είπαν λέξη, αλλά διόρθωσαν και την δήλωση. Σας παραθέτουμε την δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη όπως ακριβώς δια ζώσης έγινε και στην συνέχεια πως αλλάχτηκε και παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: «Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι όποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν φίλο ή συνεργάζονται με την «Χρυσή Αυγή».

ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – Η «ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ»: «Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι «ποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι συνεργάζονται σε πλαίσιο των καθηκόντων τους με την Χρυσή Αυγή».

Είπε όμως και κάτι άλλο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (έτσι μετονομάσθη το υπουργείο Εσωτερικών – δημόσιας τάξεως και επί του προκειμένου βγάζει κανείς τα καπέλλο στους Πασόκους για την λεξιμαγεία και τους ακατανόητους νεολογισμούς), είπε επίσης σύμφωνα με τα ΜΜΕ:

«Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την συνέντευξη τύπου, ο οποίος του τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και έλαβε μέρος στις εκλογές, αυτός απάντησε ότι επιμένει σε παλαιότερη δήλωσή του ότι η Χρυσή Αυγή έπρεπε να έχει τεθεί από τον Άρειο Πάγο εκτός νόμου.»

Το να λες κάτι τέτοιο πέντε ημέρες μετά τις εκλογές, προκειμένου να ευχαριστήσεις τα αυτιά της αριστεράς, είναι αυθαίρετο, όπως αυθαίρετο και ΠΑΡΑΝΟΜΟ είναι να φακελώνεις Έλληνες πολίτες για την νόμιμη πολιτική τους δράση, ακόμη και εάν αυτοί είναι Εθνικιστές, Χρυσαυγίτες, «φασίστες» εάν θέλετε ή το οτιδήποτε άλλο. Δεν το γνωρίζει αυτό ο κ. υπουργός; Όσο για την περίφημη «ειρήνη» του 2004 όταν οι «αντιεξουσιαστές» έκαναν ένα διάλλειμα ολίγων μηνών στην επανάστασή τους, τι να πει κανείς;

Ας υποθέσουμε όμως ότι όντως κάποιοι φίλοι ή κατά δήλωση δική τους (ή άλλων) Χρυσαυγίτες προέβησαν σε παράνομες πράξεις. Αυτό τι σημαίνει κ. υπουργέ;

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής, αλλά και της κοινοβουλευτικής αριστεράς έχουν καταδικαστεί για επεισόδια, ακόμη και για τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά πάρα ταύτα δεν θεωρείτε τα κόμματα αυτά «εγκληματικές οργανώσεις»! Ακόμη, μέλη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας έχουν πυροβολήσει μέχρι και έχουν δολοφονήσει πολιτικούς τους αντιπάλους κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι «εγκληματικές οργανώσεις»; Γνωρίζετε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν τραυματιστεί και έχουν δεχθεί βομβιστικές επιθέσεις ακόμη και στα σπίτια τους; Ας μας πείτε επιτέλους εάν πιστεύετε στην συλλογική ευθύνη; Εάν πιστεύετε στην ποινικοποίηση των Ιδεών; Εάν ΟΧΙ κατά ποίαν έννοια είναι η Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση»; Εάν ΝΑΙ, τότε γιατί ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση»;

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Πρέπει άπαντες να αντιληφθούν ότι όσο και αν ηχεί παράταιρο στην «δημοκρατική» Ελλάδα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, στην χώρα όπου η Ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς είναι απόλυτη, υπάρχουν αρκετές χιλιάδες Ελλήνων που δήλωσαν με τον πλέον ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο ότι παραμένουν αμετανόητοι και ανυπότακτοι Εθνικιστές, που πιστεύουν στην Ιστορία, την Φυλή, στην Κοινωνική Δικαιοσύνη, που είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν το τέρας της παγκοσμιοποίησης που θέλει και τρέφεται με την καταστροφή των Εθνικών Κρατών.

Βαρύ το χρέος για εμάς τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. Ας θυμηθούμε τι έγραφε πριν 12 χρόνια ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης για την εξέλιξη των Ελληνοτουρκικών σχέσεων:

«Στον βαθμό όπου η Ελλάδα θα καθίσταται ανεπαίσθητα γεωπολιτικός δορυφόρος της Τουρκίας, ο κίνδυνος πολέμου θα απομακρύνεται, οι ψευδαισθήσεις θα αβγατίζουν και η παράλυση θα γίνεται ακόμη ηδονικότερη, εφ’ όσον η υποχωρητικότητα θα αμείβεται με αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς επαίνους, που τους χρειάζεται κατεπειγόντως ο εκσυγχρονιζόμενος Βαλκάνιος, και επίσης με δάνεια και δώρα για να χρηματοδοτείται ο παρασιτικός καταναλωτισμός. Υπ’ αυτές τις συνθήκες ό,τι στην πραγματικότητα θα συνιστά κάμψη της ελληνικής αντίστασης κάτω από την πίεση του υπέρτερου τουρκικού δυναμισμού, οι Έλληνες θα συνηθίσουν σιγά-σιγά να το ονομάζουν «πολιτισμένη συμπεριφορά», «υπέρβαση του εθνικισμού» και «εξευρωπαϊσμό». ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΔΥΛΗ: ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Αυτά που έγραφε τότε ο Κονδύλης, σήμερα αποτελούν θλιβερή πραγματικότητα. Όμως την Ιστορία δεν την γράφουν ούτε οι θεωρίες, ούτε οι νόμοι των κοινωνιολόγων, αλλά οι ΨΥΧΕΣ και η ΘΕΛΗΣΗ. Με πνεύμα ενότητος προς κάθε Εθνικιστή και Πατριώτη, ας γίνουμε ΕΜΕΙΣ η Φωνή της Οργής του Λαού, ας γίνουμε ΕΜΕΙΣ οι Πρωτοπόροι της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα σχέδια τους, ενάντια στα σχέδια που θέλουν να βάλουν στην ΑΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ «ΕΛΛΑΣ» την λέξη ΤΕΛΟΣ!
ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...