Κουτσιανικούλης: «Ήταν πέναλτι...»


Μια άλλη διάσταση του αγώνα έδωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ στην διαιτησία, τονίζοντας πως του έγινε πέναλτι στην φάση που διεκδίκησε την μπάλα με τον Σαριέγκι στο 58ο λεπτό...



..."Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς δεν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Εμείς τον παίξαμε στα ίσια, αλλά πληρώσαμε με δύο γκολ τη δίκη μας αδράνεια. Δεχθήκαμε πίεση από τη διαιτησία".

"Υπήρξαν σφυρίγματα που μας έβαζαν μέσα στην περιοχή μας, ενώ εμείς δεν πήραμε τα αντίστοιχα», δήλωσε ο λαρισαίος μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε για τη φάση που συμμετείχε ο ίδιος και στην οποία ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι: «Εγώ δεν έχω μάθει να βουτάω στην περιοχή, ήταν πέναλτι".

"Ο 21χρονος επιθετικός κατέληξε, λέγοντας: «Δεν ήμασταν κακοί σήμερα, αλλά το ματς κρίθηκε σε δύο φάσεις. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θέλουμε την πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ για το κύπελλο".

http://www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...