Νέο στιλ οδήγησης εισήγαγε μία Γερμανίδα!



Μαμά μαμά κοίτα… χωρίς χέρια!

Έτσι ξεκίναγε η πιτσιρικαρία θέλοντας να εντυπωσιάσει τη μαμά και κατέληγε μετά σε κάποιον αγρό, χαντάκι ή στη χειρότερη στο παρκαρισμένο τρακτέρ!

Όταν όμως το ίδιο ακριβώς πράγμα κάνει μία κυρία 40 ετών και μάλιστα σε εθνική, οδηγώντας αυτοκίνητο, τότε η ιστορία από χιουμοριστική μετατρέπεται σε άκρως επικίνδυνη!

Μία Γερμανίδα λοιπόν 40 χρόνων φαίνεται πως ήθελε να αποδείξει ότι ήταν ο θηλυκός Ναπολέων, καθώς οδηγούσε κρατώντας ένα κινητό σε κάθε της χέρι! Όσο για το τιμόνι… αυτό ήταν απολύτως «ελεύθερο». Το όχημα της κυρίας απλώς είχε μπει στη λειτουργία «αυτόματος πιλότος».

Δεν γνωρίζουμε πόσο πολυάσχολη ήταν η εν λόγω κυρία, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι κινούνταν με το περιπολικό τους στον ίδιο αυτοκινητόδρομο με τη 40χρονη και μάλιστα δίπλα της, αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε.

Αφού οι άνθρωποι συνήλθαν από την έκπληξή τους, σταμάτησαν άμεσα την οδηγό και τη συνέλαβαν, όπως δήλωσε σήμερα η Αστυνομία του Μίνστερ.

Από την πλευρά της, η απρόσεχτη οδηγός απέδειξε πάντως πως ήταν κυρία!

Μόλις αντελήφθη τους αστυνομικούς, άφησε τα δυο κινητά της στο κάθισμα του συνοδηγού, παραδέχτηκε την ενοχή της και κατέβαλλε ένα σημαντικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...