ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ



Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στην πλατεία Αττικής, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και καμερών, έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με εργαζομένους στο υποκατάστημα και πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν και διαπίστωσε την εικόνα που είχε και ο ίδιος για την ταλαιπωρία που υφίστανται.
Ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η εμπειρία των εργαζομένων για την εγκατάσταση και λειτουργία ενός ηλεκτρονικού συστήματος διακυβέρνησης.
O πρωθυπουργός μίλησε και με το ιατρικό προσωπικό και ενημερώθηκε για το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού καθώς έχουν αρκετά χρόνια να προσληφθούν νέοι γιατροί.
Όσον αφορά τους εργαζομένους με συμβάσεις stage, κατά τη συνομιλία που είχε μαζί τους, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι τόσο το θέμα των stage, όσο και της ανεργίας, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πάγιο τρόπο από εδώ και πέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...