Δικαιώθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ

www.stifora.gr

H γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Τζιόβα με συνέντευξή της σε μεσημεριανή εκπομπή αναφέρθηκε εκ νέου στην δυσάρεστη περιπέτεια που είχε με τον ηθοποιό Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικούς μήνες όταν η ηθοποιός είχε πάει για κάστινγκ για να συμμετάσχει σε ταινία όπου πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Με επίσημη έγγραφη καταγγελία της στην ελληνική πρεσβεία στην Μπανγκόκ, κατήγγειλε τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ για ερωτική παρενόχληση στον χώρο εργασίας.Η κυρία Τζιόβα δέχτηκε παρενόχληση από τον σταρ του Χόλιγουντ, όταν εκείνος της πρότεινε να περάσουν μαζί ερωτικά μερικές μέρες!!!

Η Ελληνίδα ηθοποιός κατευθύνθηκε στα γραφεία της ελληνικής πρεσβείας στην Μπανγκόκ, όπου και υπέβαλε καταγγελία για παρενόχληση από τον συμπρωταγωνιστή της. "Νομίζω όμως ότι αυτό συμβαίνει και σε πολλούς άλλους, όχι μόνο στον δικό μου χώρο, αλλά παντού. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι μου έχει συμβεί. Αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που υπερισχύει και αντιπροσωπεύει τον χώρο μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτές οι συμπεριφορές υπερισχύουν στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Δεν έχω πια και τόσες εμπειρίες για να κρίνω πού το κάνουν περισσότερο…».

Λίγες ημέρες μετά, η κυρία Τζιόβα ενημερώθηκε πως δεν θα ενσάρκωνε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία για την οποία είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο, αλλά έναν μικρότερο ρόλο.

Αυτά είχαν συμβεί πριν μερικούς μήνες, σήμερα η γνωστή ηθοποιός βγαίνοντας σε μεσημεριανή εκπομπή ισχυρίστηκε ότι δικαιώθηκε από Αμερικανικό Δικαστήριο για την σεξουαλική παρενόχληση που της έγινε και ζήτησε και από άλλες γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι ανάλογο να μην το κρύβουν αλλά να καταφεύγουν στην Δικαιοσύνη.

Όσο για το τι κάνει το τελευταίο διάστημα; Η Δήμητρα Τζιόβα θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου θα αναζητήσει την διεθνή καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...