Ολυμπιακός Βόλου: «Διπλό-χρυσάφι» στην Κατερίνη





Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Πιερικού, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.


Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη με γκολ των Ουμπίντες και Ροτζέριο στο 23’ και 40’  αντίστοιχα αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς στη συνέχεια πήρε την κατάσταση στα... πόδια του και με δύο τέρματα στο 50’ και στο 75’ ισοφάρισε στο σκορ, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του.

Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο κράτησε για μόλις τρία λεπτά, καθώς ο Ροτζέριο στο 78’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στους «ερυθρόλευκους».

Κίτρινες:Ντεμπελέ, Παστός, Εξουζίδης, Πέντα, Αλβάρες, Κοντέων, Χανιώτης, Αρβανίτης

Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Εξουζίδης (80' Τσιτλακίδης), Παστός, Μακρής, Μαρτίνες, Θάνος, Ντεμπελέ, Ολγκίν (46' Πέντα), Γιαζιτζόγλου (30' Γκουγκουλιάς).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γλύκος, Ζαραδούκας (54' Αρβανίτης), Κοτίτσας, Αλβάρες, Μπουλούτ, Χανιώτης (79' Ψυχογιός), Ροτζέριο, Ουμπίτες (84' Αμπράμοβιτς), Μόνχε, Κακκαράς, Κοντέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...