Τέσσερα εισιτήρια για Νότιο Αφρική


Η φάση των ομίλων της ευρωπαϊκής προκριματικής ζώνης ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ και πλέον γνωρίζουμε τις εννέα ομάδες που έχουν πάρει τα εισιτήρια για το Μουντιάλ του 2010. Ωστόσο, απομένουν άλλες τέσσερις θέσεις για το... αεροπλάνο που θα αποβιβαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι...

στη Νότιο Αφρική, με την κλήρωση των μπαράζ να γίνεται την Δευτέρα.

Συνοπτικά, οι ομάδες που κέρδισαν τις πρώτες θέσεις των εννέα ομίλων και κατ' επέκταση την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ είναι οι: Δανία, Ελβετία, Σλοβακία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Σερβία, Ιταλία και Ολλανδία.

Στα μπαράζ θα αγωνιστούν οι: Πορτογαλία, Ελλάδα, Σλοβενία, Ρωσία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Ουκρανία, Γαλλία και Ιρλανδία.

Για τα μπαράζ θα καταρτιστούν γκρουπ δυναμικότητας, βάσει της κατάταξης της ΦΙΦΑ, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν στις 16 Οκτωβρίου.

Έτσι, στο γκρουπ των δυνατών, θα βρίσκονται οι Ρωσία, Γαλλία, Ελλάδα, Πορτογαλία και εννοείται πως δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους. Αντίστοιχα, το γκρουπ των αδυνάτων θα απαρτίζεται από τις Ουκρανία, Ιρλανδία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβενία. Οι αγώνες των μπαράζ θα γίνουν στις 14 και 18 Νοεμβρίου.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...